mandag den 22. november 2010

Do You Really Need Discrete äänikortti?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QXYXXZB3XvA/story01.htm:
crookedvulture kirjoittaa "Integroitu ääni on tullut yhteinen ilmaistarjous on emolevy, joka aiheuttaa monet onko siellä mitään tarvitse olla äänikortti. Tech Ilmoita otti tarkemmin asiaa testaamalla Uusin integroitu Realtek codec vastaan pari äänikortteja: Asus 30 dollaria Xonar pääosaston ja sen huomattavasti kalliimpia 280 dollaria Xense serkku. Kaikkea pelaamista suorituskykyä signaalin laatu on tutkittu, ja se on sokea kuuntelee testit todistavat varsin osuva. integroitu ratkaisu on tietenkin väärin, ja nyt vähän yllätys, halvempia Xonar on yksi suosituin. Diskreetit äänikortit varmasti niiden eduista ja sinun ei tarvitse viettää paljon saada jotain, joka kuulostaa paljon paremmalta kuin keskimäärin emolevy. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Koodi-Varastaminen Drone Myyjä Pitääkö With Devs

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v3SjOqU4TKw/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa ja päivittää tarinan keskustelimme syyskuussa noin väitteitä, että kopioitu, epätarkkoja ohjelmistoa käytetään miehittämättömiä CIA drones. Oikeusjuttu että julkisuutta nämä väitteet on nyt päättynyt ratkaisuun. Lainaten: "rikkominen-of-sopimuksen oikeusjutun vireille Suffolk County Superior Court Massachusettsissa marraskuussa 2009 koskivat noin useita väitteitä ja vastakanteita liittyvät hienostunut, analyyttinen ohjelmisto, joka tunnetaan nimellä Geospatial, jonka kehitti Boston- perustuu IISI. ohjelmisto on kyettävä integroimaan suurilla nopeuksilla paikkatietoja, kuten karttoja ja visuaalisia kuvia, ei-visuaalinen tietoja, kuten nimiä ja puhelinnumeroita. Netezza kirjelmissään, väitti IISI, kunkin sopimuksen, oli tarpeen päivittää Geospatial ohjelmiston koodin, jotta se työ Netezza uuden tieto-varasto tietokoneympäristö kutsutaan TwinFin. IISI väitti, ja tuomioistuin lopulta hyväksyi, että sillä ei ole tällaista velvollisuutta. IISI virkamiesten lisäksi, että tällainen päivitys ponnisteluja, olla varsin haastavaa ja kallista. vanavedessä IISI kieltäytyy mukauttaa Geospatial ohjelmisto TwinFin on Netezza n aikajanalla, IISI vedota tuomioistuimessa kirjelmissään, että Netezza eteni kehittää uudelleen suunniteltu, virheellinen ohjelmistoversio, joka oli lastattu TwinFin alustan, Netezza väitetään myi CIA.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Nexaria BC2 reititin tukee iPhone tethering jostain syystä (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/nexaria-bc2-router-supports-iphone-tethering-for-some-reason-vi/:
Nexaria BC2 reititin tukee iPhone tethering jostain syystä (video)
Tethering älypuhelin saada tietoja mennä on erinomainen tapa pysyä verkossa ilman lugging noin erillinen laite. Kuitenkin lugging noin erillinen laite pelkästään varten kytkemisen puhelimen tuntuu vähän vähemmän hyviä, varsinkin kun kyseinen laite on kytketty seinään. Tällainen on Nexaria BC2, 802.11b/g/n reititin, joka voidaan liittää yhteen iPhone (eli 3G, 3GS, ja 4). Pop yhden ja olettaen, että maksat AT & T tarvittavat ylimääräiset 20 dollaria kuukaudessa, se tulee aloittaa säteilevä makea, makea internets ulos kaikki laitteet. Suorituskyky riippuu tietenkin vahvuus signaalin, vaan saada pari megabittiä alaspäin ja yhden megabitin jopa täysin uskottavia ja kunniallisia, mutta ping korot satoja millisekunteja varmistaa et raastava jopa headshots kytkettynä thusly. Se on sinun ja 189 dollaria nyt, jos et tunne tarvetta.

Jatka käsittelyssä Nexaria BC2 reititin tukee iPhone tethering jostain syystä (video)

Nexaria BC2 reititin tukee iPhone tethering jostain syystä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 16:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

FAA antaa SpaceX aikojen ensimmäinen kaupallinen lisenssi avaruusalus paluu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/faa-gives-spacex-the-first-ever-commercial-license-for-spacecraf/:
No, SpaceX juuri teki valtavan virstanpylväs tilaa matkustaa proletariaatti: saamme palata nyt. FAA vain antoi SpaceX: n Dragon kapseli paluu lisenssin pohjustaa sitä tekemään edestakaista lentoa Kansainvälisen avaruusaseman ja lopulta jopa ottaa ihmisiä sinne. NASA, joka on jo jonkin verran mojova sopimuksia SpaceX varten käynnistää, on onnitellut SpaceX yli Twitter on hyvä uutinen, vaikka emme varmasti muutaman miljardin dollarin tulevan liiketoiminnan puhuu jo. Engadget oma Chad Mumm, asuu Space Destiny harrastaja, oli sanottavaa hetkeä:
"Seisomme harteille isämme kädenojennus pieni lapsi-kuin käsi tähtiä. Ja sitten palaavat turvallisesti maahan ansiosta FAA sertifioinnin. Olemme partaalla mahdotonta."
Anteeksi, siinä on jotain silmämme ...

Jatka käsittelyssä FAA antaa SpaceX aikojen ensimmäinen kaupallinen lisenssi avaruusalus paluu

FAA antaa SpaceX aikojen ensimmäinen kaupallinen lisenssi avaruusalus paluu alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 17:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink @ NASA (Twitter) | | Lähetä | Kommentit

Moodle 1.9 toiseen Kielten opetus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ecb9ZogxF9Q/story01.htm:
witthaus kirjoittaa "Jeff Stanfordin Moodle 1.9 toiseen Kielten opetus on kuvattu esipuheessa kuin" keittokirja "luoda kommunikatiivisen kielen opetusta Moodle. True kuvaukseen, kirja sisältää yli 500 sivua yksityiskohtaista, kuvailevaa tietoa puristaa viimeisenkin pisaran ulos Moodle kielen opetuksessa. " Pidä käsittelyssä loput Gabi katsaus.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Engadget Show - 015: Sprintin menestynyt Adib, Google TV luoja Salahuddin Choudhary, Galaxy-välilehti, Nook väri, ja lisää!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/the-engadget-show-015-sprints-fared-adib-google-tv-creator/:
Hanki valmis ihmisille, koska olemme kaikki uudet, hämmästyttävä Engadget Näytä tuoretta kättelyssä. Ensin ylös, Josh ja Paul istua alas ja Sprint tuote johtaja menestynyt Adib puhua syntymästä EVO 4G, mitä määritellään "4G", jossa Sprint näkee itsensä suhteessa Verizon ja AT & T, ja miksi nylkemistä Android-laitteet saattavat olla välttämätön paha. Seuraavaksi nilay menee kädet kanssa täysin automatisoitu Tulevaisuuden talo on Savant Experience Center ainutlaatuinen uusi Engadget Show segmentti, sitten liittyy Josh lavalla syvällistä keskustella Salahuddin Choudhary, Google-insinööri, joka on luonut Google-tv vapaa-ajallaan. Sitten Paavali, nilay ja Josh keskustella kaikista asioista tablettia karhea pyöreän pöydän mukana iPad, Galaxy-välilehti ja Nook väri. Pyöristää sen kaiken ulos, exileFaker kiviä talon joitakin tappaja chiptunes musiikkia grafiikka on HN_i_C. Mitä odotat? Katso nyt! Osuma videovirran tauon jälkeen tai lataa osoittaa HD alla!

Isännät: Joshua Topolsky, nilay Patel, Paul Miller
Kutsuvieraiden: menestynyt Adib, Salahuddin Choudhary
Tuottaja ja Ohjaaja: Chad Mumm
Vastaava tuottaja: Joshua Fruhlinger
Toimittaneet: Danny Madden
Musiikki: exileFaker
Visuals seuraavasti: HN_i_C
Savant segmentti musiikki: Kris Keyser ja exileFaker
Avoinna samalta: Julien Nantiec

Teipatut elävät Times Center

Lataa Näytä: Engadget Show - 015 (HD) / Engadget Show - 015 (iPod / iPhone / Zune alustettu) / Engadget Show - 015 (Small)

Tilaa Show:

[ iTunes ] Tilaa Show suoraan iTunesissa (MP4).
[ Zune ] Tilaa Show suoraan Zune Marketplace (MP4).
[ RSS MP4 ] Lisää Engadget Show rehu (MP4) RSS-lukijaohjelman, ja on se toimitetaan automaattisesti.
[ HD RSS ] Hanki Engadget Show toimitetaan automaattisesti HD.
[ iPad RSS ] Hanki Engadget Show iPad versio mukautuva muodossa.

Jatka käsittelyssä Engadget Show - 015: Sprintin menestynyt Adib, Google TV luoja Salahuddin Choudhary, Galaxy-välilehti, Nook väri, ja lisää!

Engadget Show - 015: Sprintin menestynyt Adib, Google TV luoja Salahuddin Choudhary, Galaxy-välilehti, Nook väri, ja lisää! perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 15:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Poika Etsii £ 2.5M Kulta Medaljonki Metal Detector

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TaJkaxVk3ss/story01.htm:
Sen sijaan korkkeja ja pilkkaa hänen ikäisensä, 3-vuotias James Hyatt löytyi medaljongin miljoonien arvoinen hänen metallinilmaisin. James ja isä löysi kultaa medaljongin viime toukokuussa Essexissä. Sen jälkeen 500-vuotias aarre on arvioitu noin £ 2.5million. Artikkelista: "James isä Jason, 34, sanoi:" Poikani on yksi onnekkain ihmiset koskaan. Jos menemme lääkäreille hän laittaa kätensä viereen sohvalle ja vedä kymppi. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




SuONOIO syntikka vie soundgeeks nollasta säätämistä vähemmän kuin 60 jaksoa (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/suonoio-synth-takes-soundgeeks-from-zero-to-tweaking-in-fewer-th/:
Me myönnettävä, että joskus se ei vie paljon saadaksemme moottorit käynnissä täällä Engadget HQ. Jos voit heittää pari nupit, altistuvat piiri, 9v paristo, ja seikkailunhalu tulee osittain yhtenäinen paketti, me tyytyväisiä kuin lyönti. Suonio syntetisaattori siis tekee meistä hyvin onnellinen.

SONOIO on yhtyeen entisen Nine Inch Nails kosketinsoittaja Alessandro Cortini ja SuONOIO on pikkuruinen laatta piitä, että mukana tulee digitaalinen kopio yhtyeen uusin albumi. Toimitetaan kupla kääriä käsin leimattu pahvilaatikko - jos olet joskus ollut ilo unboxing Arduino pakki, tiedät tunteen - se on ladattu valmiiksi kaksi pankkia näytteiden, joita käytettiin luomaan albumi.

Vaikka se näyte väline, se on käyttäjän työtä luoda uusia melua käyttäen erilaisia jumpperi aktivoitu vaikutuksia ja sekoittamalla tekniikoita. Se ei ole aivan yhtä laaja kuin MPC , mutta mitään hyvää kokeilija tietää, siellä on paljon voidaan päätellä rajoituksia ja uusi käyttöliittymä paradigmoja.

Lue meidän näyttökertoja noisebox ja kiertue sen sisäistä toimintaa!

Galleria: SuONOIO

Jatka käsittelyssä SuONOIO syntetisaattori otetaan soundgeeks nollasta säätämistä vähemmän kuin 60 jaksoa (video)

SuONOIO syntikka vie soundgeeks nollasta säätämistä vähemmän kuin 60 jaksoa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 14:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Suonio blogi , harvestman | Lähetä | Kommentit

Ohjelmisto, jossa ei kilpailla Windowsin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n-IR6AyvfgA/story01.htm:
harrymcc kirjoittaa "Kun Microsoft toimitetaan Windows 1.0 jo marraskuussa 1985 - se täytti 25 lauantaina - ei ollut selvää, että sen paljon myöhässä ikkunointi add-DOS oli onnistua. Loppujen lopuksi se oli myöhästynyttä saapumista markkinoilla, joka oli jo täynnä kunnianhimoisia kilpailijoita. neljännesvuosisata myöhemmin, se kannattaa muistaa jo Windows kilpailijat, jotka eivät tee sitä: Visi On, ylhäältä, GEM DESQview, ja enemmän. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Malesian syytteeseen jälkeen Hakkerointi Federal Reserve

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1cXo09os2Hk/story01.htm:
wiredmikey lähettää pitkin turvallisuus tarina, näyttää se voisi olla yksi katsella. Lin Min Poo pidätettiin pian saapumisen jälkeen New Yorkin John F. Kennedyn kansainväliselle lentokentälle lokakuun lopulla, matkustaa Yhdysvaltoihin liike. 32 vuotta vanha asukas Malesia on huomauttanut salainen salaisen palvelun agentti myydä varastetun luottokortin tiedot diner. Jälkeen pidätti hänet ja takavarikoi hänen kannettava tietokone (joka oli "salattua"), poliisi löysi todisteita ja paljon vakavia tietoturvauhkia. Mukaan asiakirjat Department of Justice, Lin Min Poo oli murtautunut Federal Reserve Bank of Cleveland ja varastettu yli 400000 varastettu luotto-ja pankkikorttien numeroita. Lisäksi mukaan viranomaisten Mr. Poo onnistui murtautua FedComp-tietojen käsittelijä liittovaltion luotto-osuuskuntiin jonka avulla hän käyttää tietoja eri Federal Credit Union. Hän myös murtautunut tietokonejärjestelmän puolustusministeriön urakoitsija, joka tarjoaa järjestelmien hallintaan sotilaallisen liikenteen ja muiden sotilaallisten toimien mahdollisesti vaarantaa erittäin arkaluontoisia sotilaallisen logistiikan tiedot.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.