mandag den 22. november 2010

Inhabitat viikko Green: slim pilvenpiirtäjiä, sähköautojen ja kone, joka luo tiili tiet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/21/inhabitats-week-in-green-slim-skyscrapers-electric-vehicles-a/:
Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.

Se on ollut monumentaalinen viikko vihreä kuljetus tiimin Inhabitat osuma Los Angeles Auto Show kattavuutta ulos kuumin lupaava eco ajoneuvot - myös voittaja 2011 Green Car of the Year palkinnon, Chevy Volt ! Olimme myös puhalletut pois UK: n ensimmäinen kokonaan sähköllä superauto , kun Honda ilmoitti suunnitelmista tuottaa kaikki sähköllä version kaupunki-friendly Fit . Tietenkin puhdas vihreä ajoneuvot edellyttävät tasaista uusiutuvana polttoaineena - mikä on kun olimme innoissamme näkemään Washington DC asentaa sen ensimmäisen julkisen EV laturi kun Lontoon ilmoitti suunnitelmista asentaa 1300 latausasemaa ja Singaporen potkut maailman suurin biodiesellaitoksen .

Tällä viikolla olemme myös useita uskomattomia päivitystä meidän rakennetun ympäristön alkaen Tiger-Stone - automaattinen muuraustyöt kone, joka heittää pois tiet kuin matto . Samaan aikaan tutkijat paljasti uuden tavan korjata meidän murenevan konkreettisen infrastruktuurin geneettisesti muunneltujen bakteerien ja Taiwan paljastettiin suunnitelmia useiden futuristinen pilvenpiirtäjiä, jotka kääritään vihreys ja aurinko .

Lopuksi, tällä viikolla myös tuonut teille kattavuus uusin ja suurin vihreä Building Technologies yhdestä vuoden suurimmista vihreä muotoilu näkyy - Greenbuild 2010. Puhuminen huipputeknologian vihreä muotoilu, tarkasta tämä kätevä aurinko laturi muotoinen kovakuoriainen ja älä missaa mahdollisuutta voittaa upouusi Windows Phone 7 !

Inhabitat viikko Green: slim pilvenpiirtäjiä, sähköautojen ja kone, joka luo tiili tiet perin ilmestynyt Engadget Sun, 21 marraskuu 2010 20:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar