mandag den 22. november 2010

Netflix virallisesti käynnistää 7,99 dollaria streaming-vasta suunnitelma, kuoppia rajoittamaton DVD suunnitelmat pukittaa tai enemmän

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/netflix-formally-launches-7-99-streaming-only-plan-bumps-unlim/:
Netflix virallisesti käynnistää 7,99 dollaria streaming-vasta suunnitelma, kuoppia rajoittamaton DVD suunnitelmat pukittaa tai enemmän
No sinun täytyi tietää, mitä oli tulossa: streaming vain suunnitelma Netflix epävirallisesti kaulitaan viime kuussa on nyt virallisesti käyttöön. Onneksi yhtiö päätti mennä alempi kahden hinnan se oli leikkinyt, 7,99 dollaria, mikä kaivoksia se suoraan vastaan Hulu Plus . Kuitenkin hinnat kaikkien rajoittamaton suunnitelmia, joihin sisältyy DVD hypännyt vähintään yhdellä dollarilla, joten voit nyt maksaa 9,99 dollaria ja yhden DVD kerrallaan suunnitelma (vaikka 4,99 dollaria, kaksi DVD kuukauden tarjous vielä antaa sinulle penni takaisin teidän Lincoln.) Eli halvempi vaihtoehto edelläkävijöitä, jotka ovat hylänneet fyysinen media, synkkä päivä kaikki muutkin.

Netflix virallisesti käynnistää 7,99 dollaria streaming-vasta suunnitelma, kuoppia rajoittamaton DVD suunnitelmat pukittaa tai useamman alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 08:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Netflix Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar