mandag den 22. november 2010

Apple kuulemma luopuu tarkoitus ajaa yhdennetyn Sims teoreettinen Euroopan iPhone

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/apple-reportedly-abandons-supposed-push-for-integrated-sims-in-t/:
Tämä oli kaikki melko rumory aluksi, mutta pelata yhdessä, jos sinulla ei ole mielessä kasa vahvistamattomien tietojen aloittaa päivä. Muutama viikko sitten kerrottiin, että Apple oli työskennellyt Gemalto luoda ei-irrotettava, ohjelmisto-muunneltavia SIM että olisi sisäänrakennettu Euroopan iPhone, säästää useita päänsärkyä käyttäjille ja mikä tärkeämpää, Apple. Tämä selvästi vahvistamaton kertomus muka riitä saamaan Euroopan lentoyhtiöiden kaikki toimi vuonna hermoilla, vihainen, että muun muassa asiakkaiden koskaan tarvitse todellisuudessa käyttävät niille lentoyhtiöille itse - kaikki toimet, mukaan lukien aktivointi voitaisiin käsitellä läpi App Store . Nyt, lopullisen kerros vahvistamattomien ilmoittaa tässä delectably spekulatiivinen Layer Cake, olemme sana Daily Telegraph, että Apple on ilmeisesti luopunut tästä suunnitelmasta ja jatkaa aluksen laitteisto Euroopassa rehellinen ja peijakas SIM-kortteja, kuten se aina on. Toisin sanoen: jatka, mitään nähtävää.

Apple kuulemma luopuu tarkoitus ajaa yhdennetyn Sims teoreettinen Euroopan iPhone alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 07:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Boy Genius Raportti | lähde Lennätin | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar