mandag den 22. november 2010

SuONOIO syntikka vie soundgeeks nollasta säätämistä vähemmän kuin 60 jaksoa (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/suonoio-synth-takes-soundgeeks-from-zero-to-tweaking-in-fewer-th/:
Me myönnettävä, että joskus se ei vie paljon saadaksemme moottorit käynnissä täällä Engadget HQ. Jos voit heittää pari nupit, altistuvat piiri, 9v paristo, ja seikkailunhalu tulee osittain yhtenäinen paketti, me tyytyväisiä kuin lyönti. Suonio syntetisaattori siis tekee meistä hyvin onnellinen.

SONOIO on yhtyeen entisen Nine Inch Nails kosketinsoittaja Alessandro Cortini ja SuONOIO on pikkuruinen laatta piitä, että mukana tulee digitaalinen kopio yhtyeen uusin albumi. Toimitetaan kupla kääriä käsin leimattu pahvilaatikko - jos olet joskus ollut ilo unboxing Arduino pakki, tiedät tunteen - se on ladattu valmiiksi kaksi pankkia näytteiden, joita käytettiin luomaan albumi.

Vaikka se näyte väline, se on käyttäjän työtä luoda uusia melua käyttäen erilaisia jumpperi aktivoitu vaikutuksia ja sekoittamalla tekniikoita. Se ei ole aivan yhtä laaja kuin MPC , mutta mitään hyvää kokeilija tietää, siellä on paljon voidaan päätellä rajoituksia ja uusi käyttöliittymä paradigmoja.

Lue meidän näyttökertoja noisebox ja kiertue sen sisäistä toimintaa!

Galleria: SuONOIO

Jatka käsittelyssä SuONOIO syntetisaattori otetaan soundgeeks nollasta säätämistä vähemmän kuin 60 jaksoa (video)

SuONOIO syntikka vie soundgeeks nollasta säätämistä vähemmän kuin 60 jaksoa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 14:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Suonio blogi , harvestman | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar