mandag den 22. november 2010

Dell Inspiron Duo ja kaiutintelakointiasema Facebookiin ennakkotilauksen Microsoftin Storesta, ei hajuakaan, kun he aluksen pois

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/21/dell-inspiron-duo-and-speaker-dock-up-for-preorder-at-microsoft/:
Dellin Microsoft symbioottinen suhde jatkuu mihin se jäi kanssa Paikka Pro on toinen erittäin toivottavaa laite, on saatavilla osoitteessa Microsoft Store ennen Dell: muuttaa Inspiron Duo ja sen JBL-kaiutin telakka . Se on oikeastaan teidän puolesta, mutta tällä kertaa, koska sinun ei tarvitse vaeltaa ympäri maaseutua yhteen Microsoftin seitsemän tiili-ja laasti myymälöissä, vaan tartu 549 dollaria muunnettavat Microsoftin sivuilla, ja voit jopa saada 50 dollaria pois Audio Station tyypillinen 99 dollaria hinta. Se sanoi, nämä ovat varmasti ennakkotilauksia olemme tekemisissä täällä ja ei ole odotettavissa toimituspäivän päällä, joten on vaikea kertoa, jos olet itse varmistaa itse ensimmäisenä paikalla, että " joulukuun ensimmäisellä viikolla "linja . Ne eivät veloita ennen kuin se aluksia, vaikka, joten jos et ole valmis odottamaan meidän koko arvostelu nähdä, jos se liukas kehruu näyttö on jopa nuuska, nyt on luultavasti aika.

[Kiitos, Joe]

Dell Inspiron Duo ja kaiutintelakointiasema Facebookiin ennakkotilauksen Microsoftin Storesta, ei hajuakaan, kun he laivan pois alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 21 marraskuu 2010 21:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Microsoft Store (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar