mandag den 22. november 2010

IOS 4,2 tarkastelu (iPadille)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/ios-4-2-review-for-ipad/:
Jos olet iPad omistaja, olet luultavasti ollut pistely tapahtumat. Tämä johtuu jo syyskuussa, Apple ilmoitti , että täysimittainen päivitys tabletin OS olisi tulossa muodossa IOS 4.2 , jolloin liuta uusia ominaisuuksia laitteeseen. Mukana että pitkä lista on oikea IOS 4-tyylinen moniajo, kansiot, suuret posti parannuksia, Game Center integraatio, ja Safari lisälaitteiden (kuten löytää-in-sivun tekstin hakuja). Lisäksi nämä ominaisuudet, yhtiö on touting kaksi suuria muutoksia, jotka voivat aiheuttaa suurta muutosta niin käytät iPad - eli AirPrint ja radiosoittoa. Molemmat lisäykset Hyödynnä WiFi-verkossa, tiettyihin kytkettyjä tulostimia, ja uusi Apple TV yrittää tehdä yhtiön liuskekivi vähemmän kuin häiriötekijä ja enemmän kuin keskusta digitaalisen elämäsi.

Kun päivitys on alun perin ilmoitettiin, otimme sinut walkthrough ja varhainen kehittäjä beta. Vaikka tämä päivitys roll ulos iPhone ja iPod touch, halusimme keskittyä iPad version, koska se merkitsee suurta muutosta alustan. Meillä oli mahdollisuus viettää aikaa lopullisen version OS (joka on todellisuudessa 4.2.1 nyt), ja laita se näyttämään kyntensä. Olemme päivittäneet alkuperäinen opas ja koska lopputuotteen kriittinen kerran yli, niin lue eteenpäin meidän koko arvostelu!

Galleria: IOS 4,2 iPadille


Jatka käsittelyssä IOS 4,2 tarkastelu (iPadille)

IOS 4,2 tarkastelu (iPadille) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 08:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar