mandag den 22. november 2010

Palm webOS "Enyo" puitteet tasoittaa tietä tabletit ja suurempien puhelimet (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/21/palm-webos-enyo-framework-paves-the-way-for-tablets-and-larger/:
Älä odota HP: n webOS 2.0 on sidottu HVGA näytön pitkään - tule "vuoden 2011 alussa", yhtiö tuo markkinoille useita "todella mielenkiintoisia uusia muodossa tekijät", kuten tabletteja ja puhelimet . Tämä oli viesti ajettu kotiin Palm Developer Day tänä vuonna mukaan PreCentral n Dieter Bohn, ja ohjelmisto, joka tulee tekemään, että muutos on mahdollista saada jotain pientä nimeltä Enyo. Piristymisen kun Ares jäi, Enyo on Javascript app puitteet kotoperäisten kiihdytystä ja nopeammin (yksi sekunti) noin latausajat, mutta osa uskomme sinua eniten kiinnostaa on lupaus natiivisti skaalausta apps useita kuvasuhteet . HP: n Scott Miles demoed se aiemmin tällä viikolla pelaa noin pieniä, yhden ruudun muotokuva sähköpostitse hakemuksen tietokoneversiossa Chrome ... ja sitten suurennettu selainikkuna paljastaa täysin toimiva kolmen ruudun maisema asettelu sopii iso tabletti näyttö. Edustajat korostivat, että sähköposti sovellus oli proof of concept, mutta Enyo tullut jäädäkseen, joka korvaa aikaisemman Mojo alkaa vuonna 2011 ja teilataan saataville alkuvuodesta 2011 kautta kehittäjä SDK. Hanki käyttöön Enyo ja video tauon jälkeen, tai siirry suoraan että sähköpostitse demon 15:55.

Jatka käsittelyssä Palm webOS "Enyo" puitteet tasoittaa tietä tabletit ja suurempien puhelimet (video)

Palm webOS "Enyo" puitteet tasoittaa tietä tabletit ja suurempien puhelimet (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 21 marraskuu 2010 19:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PreCentral (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar