mandag den 22. november 2010

Verizon aloittaa LTE-verkon joulukuussa 2010 (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/verizon-launching-lte-network-in-december-2010-video/:
Verizon on puhua yksityiskohdista LTE käyttöönottoa jo jonkin aikaa, mutta myös CTIA aiemmin tänä vuonna, kuljettaja vaati, että se olisi vuoden 2011 ensimmäisellä puoliskolla ennen seuraavan sukupolven verkko toimi Yhdysvaltain A. Nyt Näyttää siltä, että insinöörit ovat työskennelleet triple-aika saadakseen Long Term Evolution elää mukaisia valtioiden Big Red brändäys, koska uusi VZW kaupallinen (upotettu tauon jälkeen) on vahvistanut, että ensimmäisen LTE aaltoja menee julkisen täällä joulukuuta 2010. Joo, ensi kuussa. Myönnettäköön, ei ole tietoa päivämäärän jälkeen, mutta ainakin meidän ei tarvitse miettiä pitkään, mitä laitteita on ensimmäinen ulos portista. Tässä toivoen Joulupukin toivelistalla on tilaa vielä yksi asia.

Jatka käsittelyssä Verizon aloittaa LTE-verkon joulukuussa 2010 (video)

Verizon aloittaa LTE-verkon joulukuussa 2010 (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 09:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja rehujen .

Permalink Puhelin Scoop | lähde Verizon Wireless | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar