mandag den 22. november 2010

Houston on koti Amerikan suurin autojen lataus verkkoon identiteettikriisi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/houston-will-be-home-to-americas-largest-car-charging-network/:
Kaikki on hieman jättiläismäinen Texasissa, joten se vain luonnollista, että Houston on sen silmä ottaa laajin sähköauton latureiden maassa. Suunnitelma on yksityisesti rahoitettu aivot lapsi voimalaitoksen toimijan NRG Energy, joka toivoo asentaa 150 latausasemaa 25 kilometrin läheisyydessä Downtown Houston alkaa helmikuussa. Laturi on sijoitettu yhteiseen vähittäiskaupan paikoissa, kuten Walgreens ja Best Buy, mutta koska 80-90 prosenttia lataus tapahtuu kodeissa, 89 dollaria all-you-can-mehu kuukausittain suunnitelma sisältää myös asennus 240 voltin lataus järjestelmien asuntoja. NRG ei odota taas voittoa sen 10.000.000 dollaria investointeja useiden vuosien ajan, mutta toivoo, että kun ennakoiva edistysaskel luo tuottoisaa liiketoimintaa tulevaisuudessa sähköauto hinta (toivottavasti) osui jalakset. Yhtiö haluaa rakentaa samanlainen verkon Dallas alkuvuodesta 2011, ja ehkäpä San Antonio ja Austin myös tulevaisuudessa. Edelleen, mutta suunnitelmat ovat ihailtavia kotiin ison öljyä, verrattuna Lontoon valtion tukemien 1300 asema suunnitelma , NRG: n Houston toiveet näyttävät edelleen positiivisesti Rhode Island-kokoinen.

Houston on koti Amerikan suurin autojen lataus verkkoon identiteettikriisi perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 10:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Polttoaine Fix | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar