mandag den 22. november 2010

Daily: Murdochin tabletti vain sanomalehti on kuin "New York Post Goes to College"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/the-daily-murdochs-tablet-only-newspaper-is-like-the-new-york/:
Emme yleensä löydät uusinta teknologiaa uutiset Women's Wear Daily vielä julkaistu näyttää voitti Rupert Murdoch suunnitelmat tabletti vain sanomalehti nimeltä Daily - uutiset nyt näennäisesti vahvisti New York Times. Tarkoitus julkaista ensi vuoden alussa, Daily odotetaan maksavan 99 senttiä viikossa (noin 4,25 dollaria kuukaudessa) sähköinen paperi julkaissut seitsemän päivää viikossa 100-jäseninen uutistoimitus henkilökunta koostuu "parikymppisten" lahjakkuus johtaa entinen toimitusjohtaja toimittaja New York Post. Mukaan lähteistä puhuvan WWD, niin sitten on kirjoitettu "tunteita" on tabloid ja älykkyyttä broadsheet keskittyy kotimaan uutisten käsittelystä. Toisin sanoen, se sanoi olevan kuin "New York Post Goes to College." Beeta odotetaan joulua ennen lyömällä iPad "ja muut tabletti laitteet" joskus vuoden 2011 alussa.

Daily: Murdochin tabletti vain sanomalehti on kuin "New York Post Goes to College perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 04:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink New York Times | lähde Women's Wear Daily | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar