mandag den 22. november 2010

Käsite Ink Adam voitot räikeä sivusto, lisää kosketusalustan sen takapuoli

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/21/notion-ink-adam-gains-a-flashy-website-adds-a-touchpad-to-its-b/:
Rohan Shravan n käsite Ink Adam voi olla keinoja mennä , mutta hänen yrityksensä varmasti todella kaunis uusi sivusto, komeilu tarujen Tegra 2 tabletti Pixel Qi näytön ja upea akun kaikissa käsitteellinen kunniaa. Otamme darned jos se ei ole uusi ominaisuus, myös muodossa ohjauslevyn yksikön selkää kuvattu antaa "kaikki toiminnot ja vapauden tärkein koskettaa pintaa", kun pidät laitetta yhdellä kädellä. Olimme moittia Rohan ja jatkuva ominaisuus viruminen, mutta niin kauan kuin hän ei uskaltaudu Duke Nukem Forever vaporware alueella hänen tavoitellessaan täydellisyyttä, olemme rehellisesti onnellisia odottamaan. Se Emmehän loppumassa puolivillaisia tabletit yrittää näinä päivinä. Saat kurkistaa promo osoitteessa meidän lähde linkkiä.

[Kiitos, Anonymous]

Käsite Ink Adam voitot räikeä sivusto, lisää kosketusalustan sen takapuoli perin ilmestynyt Engadget Sun, 21 marraskuu 2010 22:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Käsite Ink | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar