mandag den 22. november 2010

Nexus S vuotaa edelleen julkisen photostreams osoittaen jännittäviä uusia näkökulmia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/nexus-s-still-leaking-on-public-photostreams-showing-exciting-n/:
Tiedämme, että Samsungin tuleva piparkakku -powered Nexus S on kaareva aika erikoisella tavalla , ja uusi kuva Picasa - yhdellä saman photostreams jossa olemme nähneet "Nexus S" ja "GT-i9020" on EXIF tiedot ennen - antaa meille uuden välähdyksen puhelinta kolmen neljäsosan näkymän, jossa voimme todella nähdä, miten kaareva se on. On vielä epäselvää meille, onko näyttö on mukana kaareva tai jos se on vain kehys ylä-ja alapuolella todellinen näytön, mutta kumpaakaan, se on erottuva muotoilu elementti, joka varmasti houkuttelee paljon huomiota. Kiinnostavaa kyllä, kuva oli kaapattu Googlen työntekijän virta juuri tänä viikonloppuna, mikä viittaa laitteet ovat ehdottomasti edelleen kentällä - joten toivottavasti se tuo puolellanne Android 2.3 on lähiviikkoina.

[Kiitos, John]

Nexus S vuotaa edelleen julkisen photostreams osoittaen jännittäviä uusia näkökulmia perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 11:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Picasa | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar