mandag den 22. november 2010

Viacom tippaa kielto vasara Googlen TV-laitteiden, estää streaming jaksot

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/viacom-drops-the-ban-hammer-on-google-tv-devices-blocks-streami/:
Viacom tippaa kielto vasara Google-tv, alusta saa hieman vähemmän houkuttelevia
Meillä on suuret odotukset, että Google-TV kehittyy jotain maagista ja ihmeellinen ensi vuoden aikana tai niin sen kaima lisää apps ja ominaisuuksia täsmentää alustan hieman underwhelming nykytilaa. Tänään se kuitenkin juuri hieman vähemmän houkutteleva ansiosta liikkua Viacomin estää täyden jaksot streaming Logitechin Revues ja Sonyn Internet-televisiot ja niin edelleen. Olemme vahvistaneet omalla Revue että yritetään stream jaksot sivustojen kuten MTV, Nickelodeon ja Comedy Central näyttää viestejä, kuten "tämä sisältö ei ole käytettävissä laitteessasi," mikä on valitettavaa ja turhauttavaa vaihtaa. Kyllä, käyttäjä agentti nipistää vielä toimii, mutta eikö olisi hienoa, jos voisimme kaikki vain tulla toimeen? Varmasti Google on edelleen työtä sen sisällöstä kumppanuussopimuksia ja toivottavasti asiat paranevat tulevaisuudessa, mutta koska kuinka ystävällisiä yhtiön aiemmin suhteissaan Viacom on emme optimistisia tässä edessä.

Viacom tippaa kielto vasara Googlen TV-laitteiden, estää streaming jaksot perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 06:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde GTVHub.com | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar