mandag den 22. november 2010

Pandigital n 9-tuumainen Novel nyt myynnissä ... kuten QVC yksin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/pandigitals-9-inch-novel-now-on-sale-as-a-qvc-exclusive/:
Nämä juonikas ostajat klo QVC ovat voittaneet maailman jälleen kerran varmistaa yksinoikeuden siitä Pandigital n 9-tuumainen Novel tabletti . Sinun muistaa, että emme olleet täysin hukkua iloa jälkeen käsittely 7-tuumainen romaani , ja valitettavasti tämä uusi liuskekivi näyttää vain kasvupyrähdys, jolloin se toimii samalla resistiivinen kosketusnäyttö, B & N eBook säilyttää yhteys, 2GB integroitujen varastointi ja 802.11b / g WiFi kohokohtia. Tosin QVC heittää 4GB microSD-kortin ja hinnat se edullinen 214 dollaria, mutta olemme aina varoa Android laitteiden laiminlyödä valtion version OS he käynnissä. Osuma lähde linkkiä jos olet rohkeampi - tai jos haluat vain katsella pisin infomercial elämäsi.

Pandigital n 9-tuumainen Novel nyt myynnissä ... kuten QVC yksinomainen perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 03:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Digital Reader , SlateDroid | lähde QVC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar