tirsdag den 10. maj 2011

Facebook Caught altistaminen Miljoonia valtakirjojen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oOk2cYow4fA/Facebook-Caught-Exposing-Millions-of-Credentials:

fysdt kirjoittaa "Facebook on vuotanut kuvia, profiileja ja muita henkilökohtaisia ​​tietoja miljoonille käyttäjille, koska vuosia vanha bugi, joka syrjäyttää yksityisyyden asetuksia, tutkijoiden Symantec sanoi. virhe, jonka tutkijat arvio on vaikuttanut satoja tuhansia hakemuksia , altistuvat käyttöoikeuksia rahakkeita mainostajille ja muille. rahakkeita toimii ylimääräistä avaimia, Facebook apps, jotka suorittavat tiettyjä toimia käyttäjän puolesta, kuten viestien lähettämiseksi Facebook seinään tai lähettämällä kutsuun vastaa kutsuihin. vuosia Monet sovellukset, jotka tukeutuvat vanhempi muoto käyttäjätunnistus kaatui näillä näppäimillä kolmansille osapuolille, antamalla heille mahdollisuus saada tietoa käyttäjien erikseen nimetty tabu. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Aktivistit voivat käyttää tavoitteet "Tavaramerkki

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tjg1XsfN_K8/Activists-May-Use-Their-Targets-Trademarks:

lee1 kirjoittaa "Joskus poliittiset aktivistit käyttävät yhtiön tavaramerkkiä osana kampanjaa nolata sitä tai kiinnittää huomiota asiaan. Ja joskus yritys hakee, väittäen, että heillä on merkki ja sen satiirinen käyttö on kielletty. Nyt Utah tuomioistuin on todennut että puvut on hylätty, koska parodinen tavaramerkin käytön ei ole kaupallinen ja suojattua puhetta. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Pääkirjoitus: Engadget Google Musiikki ja elokuvat Android

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/10/editorial-engadget-on-music-beta-by-google/:

Toimituksen

Google laski uskomattoman määrän tavaraa meille tänä aamuna , ja enintään käyttämällä puhelimen sammuttaa lampun ja tablet valvoa jättiläinen puinen labyrintti. Siirrä ohi salama, vaikka, ja uutisia eniten välitöntä vaikutusta Android käyttäjille vapauttaa Musiikki Beta Googlen sekä saatavuus elokuvan vuokrat liikkeellä. Nyt voit viedä musiikkia kaikki ylös pilveen ja maksaa liikaa tuoda joitakin elokuvia mukanasi. Tämä kaikki kuulostaa hyvältä, mutta olemme hieman sekavin tuntein koko juttu. Check 'em out alla.

Jatka käsittelyssä Pääkirjoitus: Engadget Google Musiikki ja elokuvat Android


Pääkirjoitus: Engadget Google Musiikki ja elokuvat Android perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 toukokuu 2011 16:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


WebGL asettaa uusia tietoturvaongelmia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A0uMZ18yCBE/WebGL-Poses-New-Security-Problems:

Julie188 kirjoittaa Tutkijat varoittavat, että WebGL standardi heikentää nykyisen käyttöjärjestelmän turvallisuutta suoja ja tarjoaa uusia hyökkäys pintoja. Jotta tekee vaativaa 3D-animaatioita, WebGL mahdollistaa verkkosivujen suorittaa shader koodia suoraan järjestelmän näytönohjain. Tämä voi sallia Hyökkääjä voi hyödyntää tietoturva-aukkoja näytönohjaimen ajuri ja jopa pistää haitallista koodia kiinni järjestelmään. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kosketusnäyttö prototyyppi tuo fake hyönteisiä eloon näkövammaisille tuntemukset (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/10/touchscreen-prototype-brings-fake-insects-to-life-with-tactile-s/:


Laboratorio, joka opetti meitä kaikkia rakastaa taas kautta suudella kone on palannut, ja tällä kertaa, onneksi se sai sen mielen muihin asioihin. Kajimoto Labs Tokion yliopiston Electro-Communications osoitti pois prototyyppi kosketusnäyttö pystyy siirtämään näkövammaisille tietoja, kuten sijaintia näytöllä kuvakkeita käyttäjän palmu, mutta kerros geeliä taakse näytön avulla se noudattaa muotoa tunne- vastaanottava käsi. Mitä hyötyä voisi tällainen teknologia palvelee? No, siellä on varmasti paljon potentiaalia täällä - ottaa esimerkiksi näkövammaisille, jotka eivät muuten saa paljon tietoa kosketusnäyttö. Vähemmän jalo esimerkki tarjosi kasvoi edustaja laboratorion muodossa peli, jossa käyttäjä voi tuntea muurahaisia ​​indeksoi hänen käsi. Kauhistuttava, ja toivottavasti ei sovellu laboratorion edellisen keksintö. Video kosketusnäyttö tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Kosketusnäyttö prototyyppi tuo fake hyönteisiä eloon näkövammaisille tuntemukset (video)


Kosketusnäyttö prototyyppi tuo fake hyönteisiä eloon näkövammaisille tuntemukset (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 toukokuu 2011 15:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink DigInfo | lähde Kajimoto Labs | Lähetä | Kommentit

Google julkaisee Music Service ilman merkintöjä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bJaxEgnhHHY/Google-Launching-Music-Service-Without-Labels:

fysdt kirjoittaa "Google Inc on asetettu käynnistää verkkomusiikin lukittava palvelun avulla käyttäjät voivat tallentaa ja käyttää niiden kappaleita missä he ovat, muistuttaa jotakin käynnisti Amazon.com Inc maaliskuussa. Ja kuten Amazon Cloud Drive-pelaaja, Google musiikkipalvelu otetaan käyttöön tiistaina ilman edeltävää lisenssisopimuksia suurten levy-yhtiöiden, seuraavien kuukausien tuloksettomien neuvottelujen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Apple keskustelee IOS Tietosuoja-asiat ennen kongressia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kWKCL2kWmzA/Apple-Discusses-iOS-Privacy-Issues-Before-Congress:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Aiemmin tänään Applen VP ohjelmistotekniikan, Guy L." Bud "Tribble kuultavana kongressin kuulemistilaisuudessa mobiili yksityisyyttä huolenaiheiden että ensin nostettu etualalle jälkeen" paikannukseen "kiista syntyneen muutama viikkoa sitten. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Frankentablet: Windows ja Android Mashup

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rBNuIcaYQfc/The-Frankentablet-Windows-and-Android-Mashup:

GMGruman kirjoittaa "Mitä tapahtuu, jos otat netbook, irrota näppäimistö, laita Windows 7 yhden osion, mukautetun version Android 2.2 toiseen, heittää Linux bootloader, ja fyysisiä painikkeita jotka vastaavat mikään näistä? Saat ViewSonic ViewPad 10, Frankenstein luominen teknologian kehon osia, jotka eivät vain sovi yhteen. Koska tämä InfoWorld tarkastelu osoittaa, se on ehdottomasti "he olivat edes ajatella?" luokan tuote. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






ICANN haluaa muuttaa Säännöt gTLD

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w-FDPqoo_C8/ICANN-Wants-To-Change-Rules-For-GTLDs:

Anonyymi lukija kirjoittaa "10 toukokuu määräaika kommentteja. Netto rekisterin sopimuksen jatkaminen on tullut uusia verkkotunnuksen riita muutokset tukea yrityksille. Sijaan UDRP, uuden sopimuksen ja ehdottaa, yhtenäisen, nopean keskeyttäminen (URS) prosessissa. net-aluetunnuksen. URS on nopea 200 dollaria prosessi tavaramerkin haltijalle poistaa ja ottaa vastuun verkkotunnuksen. URS vähentää myös levyn koko 1-3 henkilöä yksi henkilö. Voit yhä kommentoida ehdotusta lähettämällä sähköpostia ICANNille (netto-sopimuksen uusimatta @). "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google antaa pois 5000 Samsung Galaxy tab 10,1 tablets on devs I / O

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/10/samsung-galaxy-tab-10-1-launching-in-about-a-month-google-giv/:


Hei, kuka sanoi olimme vain saada ohjelmisto uutiset Google I / O ? Android valmistaja juuri muistutti, että Samsungin Galaxy tab 10,1 tablet (ohut versio) on käynnistää vuonna kuukauden ajan , ja kiihottaa halut, valkoinen tukema versio laitteesta oli osoittanut pois lavalla. Se kuvataan rajoitettu painos, mahdollisesti koska se näyttää olevan käynnissä varastossa Android ilman TouchWiz UI kerros päälle, ja annetaan pois kerännyt joukon 5000 konferenssin osallistujat. He saavat sen Honeycomb 3,0 aluksella, mutta päivitys 3.1 on tulossa parin seuraavan viikon aikana samoin.


Google antaa pois 5000 Samsung Galaxy tab 10,1 tablets on devs I / O perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 toukokuu 2011 12:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Google julkistaa Ice Cream voileipä Q4 2011, älypuhelimien ja tablets samankaltaisia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/10/google-announces-ice-cream-sadwich-for-q4-2011-for-smartphones/:


"Yksi käyttöjärjestelmä, joka toimii kaikkialla." Siellä on se, ihmiset! Jotkut hienot uudet lisäykset ovat osoittaneet juuri nyt, kuten kamera keskittyy siirtämällä puheohjaus.



Kehittäminen ... Katso liveblog Googlen I / O 2011 keynote ja uusinta.

Google julkistaa Ice Cream voileipä Q4 2011, älypuhelimien ja tablets samankaltaisia ​​perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 toukokuu 2011 12:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Vintage Kokoelma Tech Failures

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sjR8ZDYBdNk/Vintage-Collection-of-Tech-Failures:

StormDriver kirjoittaa "Sillä jokainen hyvä muotoilu on tusinaa ei käsitteitä. Mikään ei kuvaa paremmin kuin suuri online vuosikerta gadget kokoelma, joka julkaistiin eilen Microsoftin tutkimusryhmä. Mallisto on takana on Bill Buxton, yksi tärkeimmistä Microsoftin tutkijat, kaveri, joka on kokenut 30 vuoden jatkuvaan tekniseen muotoiluun. Palkittu kolme kunniatohtori ja useiden ammattiyhdistysten palkintoja, Bill pitää myös kerätä asioita - vuosikerta, geeky sellaisia ​​asioita, olla tarkka. Vuosien varrella hän on kerännyt vaikuttavan kokoelma prototyyppejä, luultavasti paras olen nähnyt verkossa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Human Powered Helikopteri tavoitteena on rikkoa Records

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-ppTy-NUaQU/Human-Powered-Helicopter-Aims-To-Break-Records:

Anonyymi lukija kirjoittaa "ryhmä 50 alkaen Marylandin yliopistosta on kehittänyt ihmisen powered helikopteri," Gamera ", joka kesti kaksi vuotta. Koko helikopteri on kolmasosa ja jalkapallokenttä. Helikopterin valmistettu kevyet materiaalit kuten balsa, mylar, hiilikuitua ja vaahtoa ja painaa noin 210 kiloa. tiimi tavoitteena on, että se hääriä vähintään 3 metrin korkeudessa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.