tirsdag den 10. maj 2011

Turvallisuus yritys väittää hakkeroitu Chromen hiekkalaatikko

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/10/security-firm-claims-to-have-hacked-chromes-sandbox/:


Se ei onnistuisi se viimeisimmässä Pwn2Own haaste , mutta VUPEN Security on nyt väittää että se on vihdoin onnistunut hakata Googlen Chrome -selain ja crack sen ns hiekkalaatikolla. " Mukaan yrityksen hyväksi tukeutuu joissakin äskettäin löydetty nolla päivä haavoittuvuuksia, joka toimii kaikissa Windows-käyttöjärjestelmät (ja vain Windows, ilmeisesti), ja voisi antaa sivustoilla mahdollisuuden ladata koodin kauko lähde ja toteuttaa se käyttäjän tietokone - video tauon jälkeen näyttää esimerkin, jossa Windows Laskin sovellus ladataan ja suoritetaan automaattisesti. Omalta Google sanoo, että se ei ole pystynyt vahvistamaan hakata koska VUPEN ei ole jakanut yksityiskohtia se - jotain yrityksen ei ilmeisesti aio tehdä, koska se kertoo vain jakaa haavoittuvuus tutkimuksen kanssa "hallituksen asiakkaiden puolustava ja hyökkäävä turvallisuus. "

Jatka käsittelyssä Security yritys väittää hakkeroitu Chromen hiekkalaatikko


Turvallisuus yritys väittää hakkeroitu Chromen hiekkalaatikko perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 toukokuu 2011 10:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde VUPEN turvallisuus | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar