tirsdag den 10. maj 2011

Grafeeni toimiva web voi ladata 3-D elokuvien sekunnissa, antaa MPAA painajaisia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/10/graphene-powered-web-could-download-3-d-movies-in-seconds-give/:

Grafeeni modulaattorin

Grafeeni , onko mitään ei voi tehdä? Tutkijat ovat jo yrittävät laittaa sen prosessorit , polttokennot ja akut - nyt Internet-yhteys saattaa tulla kymmenen kertaa nopeammin ansiosta piin seuraaja. Tutkijat Berkeleyn luoneet pieniä, yhden atomin paksuisia muuntimia, jotka voisivat vaihtaa tietoja kuljettava valo päälle ja pois Valokuitu paljon nopeammin kuin nykyisellä teknologialla. Lisäksi käynnissä tiheämmin (joukkue uskoo se skaalautuu jopa 500GHz - moderni modulaattorit ajetaan noin 1 GHz) pienempi, 25 mikronin koon tarkoittaa ohuempia kaapeleita voidaan käyttää, vähentää kapasitanssi ja edelleen lisäämään nopeutta. Labs on jo ylittänyt 100 terabittien kynnys ja grafeeni voi työntää että vieläkin korkeampi, mutta olemme edelleen jumissa tuijottaa puskuroida näytöllä joka kerta kun yrittää Netflix Degrassi.

Jatka käsittelyssä Grafeeni toimiva web voi ladata 3-D elokuvien sekunnissa, antaa MPAA painajaisia


Grafeeni toimiva web voi ladata 3-D elokuvien sekunnissa, antaa MPAA painajaisia ​​perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 toukokuu 2011 05:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar