tirsdag den 10. maj 2011

Sisäiset sähköpostit paljastavat Googlen epätoivon yli Skyhook Android käsitellä Motorola

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/10/internal-emails-reveal-googles-desperation-over-skyhooks-andro/:


Vaikka Skyhook nostamasta kanteesta Google on käynnissä syyskuusta lähtien olemme vielä kuulla jälkimmäisen puolelle tarina taistella anti-kilpailun vaatimuksia. That's all muuttunut nyt, että Massachusettsin osavaltion tuomioistuin on julkaissut kokoelman sisäinen sähköposteja Mountain View, irtoaminen hieman valaista syitä Motorolan - ja ilmeisesti Samsungin sekä - luopuminen Skyhook n XPS paikannuspalvelua sen Android-puhelimissa. Erityisesti pian Kauppa ilmoitettiin huhtikuussa 2010, Android tuotepäällikkö huolestuivat, että tällainen sopimus olisi vetää useampi valmistaja pois Googlen Sijainti Service, mikä heikentää yrityksen kykyä ylläpitää ja parantaa sijainti tietokannan kautta edelleen tiedonkeruuseen. "Se olisi kauheaa Google", kirjoitti johtaja.



Aivan niin, mutta tässä tulee mehevä osa tarinaa: seuraavan kuukauden aikana, Google ilmoitti Motorola että se ei ollut tyytyväinen tapaan, jolla Skyhook sekoituksia paikkatiedot WiFi, GPS, ja signaali. Tai Googlen sanat: tieto "saastuminen." Vaikka Motorola kiistetään tällainen huoli, viikkoa myöhemmin se ilmoitti Skyhook että Google oli kertonut Moto että sen valinta kolmannen osapuolen paikannuspalvelua "tekee laite [ Droid X ] ei enää Android-yhteensopiva. " Se ei ole aivan selvää, mitä tämä yhteensopivuus ongelma on, mutta se uskotaan olevan perimmäinen syy, joka pakotti Motorola - on läheinen kaveri Google - pudota Skyhook n XPS hyväksi Googlen Location Service. Jos et vielä ole tunne sääliä Skyhook sitten huomata, että viime kuussa Google kutsui tätä "perusteeton valitus" ja "ohuesti hunnutettu asiaton sisäiseen Google asiakirjoja ja sähköpostiviestejä. Hassua kyllä, yksi sähköpostiosoite lainausmerkkejä Android johtaja sanoi, että se oli itsestään selvää puhelimen valmistajat että "käytämme yhteensopivuutta klubi saada heidät tekemään mitä haluamme." Kysymys kuuluu: Mihin suuntaan klubi swing nyt, että molemmat yhtiöt taistelevat sitä oikeudessa?

Sisäiset sähköpostit paljastavat Googlen epätoivon yli Skyhook Android käsitellä Motorola perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 toukokuu 2011 05:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar