tirsdag den 10. maj 2011

Kosketusnäyttö prototyyppi tuo fake hyönteisiä eloon näkövammaisille tuntemukset (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/10/touchscreen-prototype-brings-fake-insects-to-life-with-tactile-s/:


Laboratorio, joka opetti meitä kaikkia rakastaa taas kautta suudella kone on palannut, ja tällä kertaa, onneksi se sai sen mielen muihin asioihin. Kajimoto Labs Tokion yliopiston Electro-Communications osoitti pois prototyyppi kosketusnäyttö pystyy siirtämään näkövammaisille tietoja, kuten sijaintia näytöllä kuvakkeita käyttäjän palmu, mutta kerros geeliä taakse näytön avulla se noudattaa muotoa tunne- vastaanottava käsi. Mitä hyötyä voisi tällainen teknologia palvelee? No, siellä on varmasti paljon potentiaalia täällä - ottaa esimerkiksi näkövammaisille, jotka eivät muuten saa paljon tietoa kosketusnäyttö. Vähemmän jalo esimerkki tarjosi kasvoi edustaja laboratorion muodossa peli, jossa käyttäjä voi tuntea muurahaisia ​​indeksoi hänen käsi. Kauhistuttava, ja toivottavasti ei sovellu laboratorion edellisen keksintö. Video kosketusnäyttö tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Kosketusnäyttö prototyyppi tuo fake hyönteisiä eloon näkövammaisille tuntemukset (video)


Kosketusnäyttö prototyyppi tuo fake hyönteisiä eloon näkövammaisille tuntemukset (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 toukokuu 2011 15:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink DigInfo | lähde Kajimoto Labs | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar