tirsdag den 10. maj 2011

Electric Land Rover tekee tapa helpottaa hiipiä raukkamainen leijonat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/09/electric-land-rover-makes-it-way-easier-to-sneak-up-on-cowardly/:


Se on todennäköisesti mahdotonta mennä safarille Afrikkaan ilman mitään ympäristövaikutuksia ollenkaan - etenkin ne, joissa ammunta asioita on mukana - mutta tämä on varmasti askel oikeaan suuntaan. Akun valmistaja Axeon on lyöttäytynyt kanssa Jaguar Land Rover Etelä-Afrikka tarjoaa eläinten katselijat / metsästäjien vihreämpiä tapa kiertää, varustelun Defender 110 High Capacity poimia akku, jossa dieselmoottori yleensä menee. Uusi virtalähde katkaisee auton päästöjä ja hiljentää moottorin helpompi hiipiä luontoon. Tämä käsite auto (ei Roverin ensimmäinen yritys vihreä asioita ) on debytoi tällä Indaba messuilla tällä viikolla Etelä-Afrikassa, joten nyt olisi aika varoittaa kaikki antilooppi elämässäsi.

Jatka käsittelyssä Electric Land Rover tekee tapa helpottaa hiipiä raukkamainen leijonat


Electric Land Rover tekee tapa helpottaa hiipiä raukkamaisesti leijonaa perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 toukokuu 2011 22:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Auto123 | lähde Axeon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar