tirsdag den 10. maj 2011

Uusia käsitteitä "ThinSink väittää otsikko maailman ohuimman ilmajäähdytteinen jäähdytyselementti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/09/novel-concepts-thinsink-claims-title-of-worlds-thinnest-air-co/:


Jäähdytyslevyt saa yleensä olla kaikkein jännittävä sellainen osatekijä - mutta maailman ohuin ilmajäähdytteinen jäähdytyselementti? Se on ... jotain. Mukaan ihmiset on uusia käsitteitä, uusia luottokortin kokoinen, 0,75 mm paksu ThinSink on nyt vahvistetut väittää, että nimi, ja se saattaa johtaa pian ohuempi tablets, kannettavat tietokoneet ja näytöt. Mitä enemmän, vaikka sen pieni koko, yhtiö väittää, että ThinSink vielä jäähdytystehon "25 kertaa suurempi kuin tänä päivänä parhaiten mikroprosessori jäähdytyslevyjen" ja se kuluttaa vain 0,031 wattia sähköä, kun varustettu tuuletin pyörivät 6000 RPM. Kiinnostuneet arviointiyksikkö on haarukka yli mojova 750 dollaria, mutta yhtiö lupaa se on halvempi suurempia määriä, ja toteaa, että se voisi myös helposti leimata tai valettu metallista tai muovista, koska se koostuu ainoastaan ​​kahdesta ohuesta tilanosat lisäksi moottori.

Jatka käsittelyssä uusia käsitteitä "ThinSink väittää otsikko maailman ohuimman ilmajäähdytteinen jäähdytyselementti


Uusia käsitteitä "ThinSink väittää otsikko maailman ohuimman ilmajäähdytteinen jäähdytyselementti perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 toukokuu 2011 18:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Uusia konsepteja | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar