tirsdag den 10. maj 2011

Marines kenttäkoe aurinkopaneeleja päivällä, katsella Goomerin Pyle yöllä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/09/marines-field-test-solar-panels-by-day-watch-gomer-pyle-by-nigh/:



Yhdysvallat merijalkaväen ovat parhaiten varustettu sotilaita planeetalla, mutta gadgetit merkitä ylimääräisiä paristoja noston, lisäämällä kymmeniä euroja laajennetusta tehtäviä. Joukkoja Afganistanissa hiljattain esittänyt, että kuuma Lähi-idän auringon käyttää, vaihtamalla vara-akkuja varten tabletti-koon aurinkopaneelien kolmen viikon partio. Batts vaihdettiin ylimääräisiä luoteja, joten sotilaat eivät päästä helpolla, mutta he saattoivat myös vähentää generaattorin käyttöä, mikä on merkittävä lovi polttoaineen kulutusta. Se on useita vuosia ennen kuin kaikki sotilaat veloittaa radiot, yönäkölaseja ja GPS -laitteet käyttävät auringon, mutta merijalkaväki haluaa vähentää polttoaineen käyttöä puoli vuonna 2025, joten se on vain ajan kysymys ennen kuin aurinko-powered gadgetit ovat pysyvämpi koti taistelukentällä. Sha-Zam!

Marines kenttäkoe aurinkopaneeleja päivällä, katsella Goomerin Pyle yöllä perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 toukokuu 2011 23:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wall Street Journal | lähde National Defense Magazine | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar