tirsdag den 10. maj 2011

Adventti on Vega tablet saa hieman makeampi lisäämällä Android 3.0 (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/10/advents-vega-tablet-gets-a-little-sweeter-with-the-addition-of/:


Ei paljon Android tablets siellä, mutta voit varmasti tehdä paljon pahempi kuin Advent Vega kanssa Tegra 2 sisuskalut ja £ 199 ($ 326) lähtöhinta. Saatat eri mieltä sen vanhentunut käyttöjärjestelmä, mutta onneksi pari hakkerit ovat korvanneet Vega vanhentunut Android 2.2 kasaamista auttaa ja Honeycomb. Se on tällä hetkellä alpha-versiota, joten vaikka widgetit ja sovellukset toimivat hyvin, kameran ominaisuuksia, näytön kierto, web-surffausta WiFi, ja useimmat kaikki muu on tällä hetkellä tabu. On vielä paljon tehtävää, mutta nähdessään Advent on liuskekivi käynnissä voinen sujuvaa Android 3.0 itsevarmasti (vaikka epävirallisesti) saa meidät ajattelemaan sitä parempi kaupat kuin koskaan ennen. Tarkista, miten Vega näyttää urheilua sen liukas uusia viestiketjuja video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Advent n Vega tablet saa hieman makeampi lisäämällä Android 3.0 (video)


Adventti on Vega tablet saa hieman makeampi lisäämällä Android 3.0 (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 toukokuu 2011 01:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde tablet Roms | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar