tirsdag den 10. maj 2011

Pioneer AVIC-ZH09 GPS navigointijärjestelmät ottaa lisätyn todellisuuden tiellä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/09/pioneers-avic-zh09-gps-navigation-systems-take-augmented-realit/:


Vaikka se voi olla ensimmäinen GPS-navigointijärjestelmä näkemistämme urheilutoiminta lisätyn todellisuuden , Pioneerin uusin in-dash sarjoja voidaan tarjota ensimmäinen Takkasydämet tuoda AR avata tien. Käyttämällä tuulilasi asennettu kamera, AVIC-VH09CS ja AVIC-VH09 stream livemateriaalia on 7-tuumainen in-dash näyttö, lisäämällä kerroksia asiaan tietojen reaaliaikaisen videon. Muun muassa AR-ominaisuudet tarjoavat visuaalisia että hälytys ohjaimet muuttuvat tulevista liikennevalot ja tarkka etäisyys seuraavaan käännökseen. Molemmat järjestelmät urheilu USB, SD lukija, CD-ja DVD-asemat, ja Bluetooth. Pioneer päästän ne irti Japanissa myöhemmin tässä kuussa kuin vielä julkistamattoman summan, mutta se näyttää American kuljettajien täytyy vain rullaa tavallinen vanha todellisuutta nyt.

Pioneer AVIC-ZH09 GPS navigointijärjestelmät ottaa lisätyn todellisuuden tiellä perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 toukokuu 2011 21:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde Pioneer Japani | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar