tirsdag den 10. maj 2011

T-Mobile vuoto divulges paluu rajoittamaton WiFi puhelut, voivat lisätä nimi ID ja puheposti-tekstiksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/10/t-mobile-leak-divulges-return-of-unlimited-wifi-calls-may-add-n/:


Mitä muotoutumassa olevan eeppinen viikolla Tech News voidaan tulossa entistä jännittävämpää T-Mobile faneja. Sisäinen työntekijä dokumentit antavat joitakin vakavia viboja, että yhtiö on valmis työntämään kolme tärkeää ominaisuutta, monet sen puhelimia jo huomenna. Ensimmäinen laittaa hymyn huulille on rajoittamaton WiFi vaatii , joiden pitäisi olla saatavilla ilmaiseksi add-on vielä enemmän, vielä enemmän Plus-ja 4G-Do lisää suunnitelmia. Olemme iloisia nähdä palvelun tulla takaisin ilmaistarjous, paljon parempi kuin 9,99 dollaria kuukaudessa lähtöhinta kun se oli hotspot @ home . Ikään kuin tämä ei riitä yksinään, muut palvelut saada prepped huomisen kokoonpano sisältää nimi ID - soittajan palvelu, joka näyttää nimen, numeron, kaupunki ja valtio ketään ei ole lueteltu yhteystiedot - ja Voicemail -tekstiksi , uusi parannus nykyisten Visual Voicemail-palvelu, joka transcribes koko viestin tekstiksi kaavaa valitse laitteet. Muista, että vaikka nämä dokumentit eivät varmasti näyttää virkamies, se on kaikki pelkkää spekulointia, kunnes saamme todellisen sanan T-Mobile näistä uusista ohjelmista. Tämän sanoi, meillä kuvakaappauksia ylä-ja alapuolella, niin voit poimia niin paljon yksityiskohtia kuin mahdollista niistä.

Jatkaa lukeneisuus T-Mobile vuoto divulges paluu rajoittamaton WiFi puhelut, voivat lisätä nimi ID ja puheposti-tekstiksi


T-Mobile vuoto divulges paluu rajoittamaton WiFi puhelut, voivat lisätä nimi ID ja puheposti-tekstiksi perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 toukokuu 2011 09:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TmoNews (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar