lørdag den 23. juli 2011

Kysy Slashdot: Chromeless Cross-Platform-selainta?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Fj1QFw61CW8/Ask-Slashdot-Chromeless-Cross-Platform-Browser:

blakieto kirjoittaa "Mozilla on Prisma-hanke, joka kääntyi Chromeless, joka näyttää saaneen surmansa [Huomautus: Viimeisin päivitys oli 31 toukokuu]. olen etsivät ei-interface-mitä-niin koskaan cross-platform selainta käytettäväksi Käyttöliittymä isäntä "on itse isännöi Web App. Lievä tausta: Olen ammattikäyttöön Web App, jossa suuri osa asiakaskunnasta pääse julkisiin Internet-yhteydet. Joten haluan tehdä versio tuotteeni itse isännöi, joissa web-palvelin ja web app ja kaiken tarpeellisen ajaa Web App paikallisesti asennettu käyttäjän koneeseen. Minulla on kaikki paitsi chromeless selaimen. Oh, ja asiakkaani ovat paikallispoliisin & Highway Patrol kaltaisiin järjestöihin, Todennäköisin käynnissä vuotiaiden Windows laatikko (luultavasti IE6, liian). "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Team Sonia panee palkinnon RoboSub 2011

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NMspgVlfYfw/Team-Sonia-Takes-Prize-at-RoboSub-2011:

Nimetön lukija kirjoittaa "RoboSub 2011 Kilpailun finaali järjestettiin 17. heinäkuuta. Vuosittain joukkueet ympäri maailmaa kokoontuvat nähdä, kuka on paras itsenäinen vedenalaisen. Kilpailun tavoitteena on suorittaa esterata ilman ihmisen puuttumista . Tänä vuonna joukkue Montreal, Kanada - tiimi SONIA AUV tupakansavulle - voittivat ensimmäisen sijan. " Seuraavassa on luettelo alkuun välityksen joukkuetta.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Gillmor Gang 23.07.11 (TCTV)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/apVriPeQim4/:


Gillmor Gang - Robert Scoble, Andrew Keen, Kevin Marks, ja Steve Gillmor - kokoontui jälleen G + keskustelua. Tämä yksi oli kuitenkin totesi sen evenhandedness kuten @ ajkeen ja @ scobleizer vaihdettiin sosiaalisen puhaltaa yli uuden Google-palvelu. Kuten joku Friendfeed chattia livecast totesi, @ stevegillmor näyttää yllättävän myönteisesti uuden palvelun. Kuten Keen havaittu, se johtuu mielestäni uusi palvelu on Friendfeed revisited.


Tietenkin se on. Mutta se on myös Twitter ilman 140 merkin rajan, Facebook ilman näkymätön viranomaisen algoritmi, ja Gillmor Gang ilman ihmisen ohjaaja (oleskelupaikkoja). @ Kevinmarks sanoo sen hieman eri tavalla, nähdä G + kasvu saamassa Club Penguin. Ja se perimmäinen syy Google on voittaja, korostamalla parhaita osia jokainen näistä palveluista ja kelluvien kaikki veneet nousuvesi.







Gerber Vakaa multi-työkalu sisältää kolmijalan, tuo Bear Grylls ja Ken Rockwell on riidatonta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/23/gerber-steady-multi-tool-includes-tripod-puts-bear-grylls-and-k/:


Oletko koskaan ollut kuuden kilometrin vaellus ja tarvitaan miniatyyri jalustaa snap kuvan teitä ja muita tutkimusmatkailijoita? Joo, olemme olleet siellä myös. Onneksi, Gerber heittää paljon tarvita, mutta yleensä liian raskas, kamera tarvike johonkin seuraavan Monitoimityökalut. Katso Vakaa, uusi jäsen yhtiön Jokapaikan höylä työkalu perhe. Kuitenkin tämä, sen parin jalat toisella puolella ja taitto jalustan ruuvi toisaalta tekee, että kaikkien tärkeä ryhmä ammuttiin keskellä korpea paljon vähemmän haaste. Tietenkin tavallista 12 työkalua arsenaali ohjelmisto sekä veitsi ... ehkä avaamista kaikille turhautumiseen-included muistikortit ja kuivattu ateria paketteja että sinun kuljettaa mukana. Pystyt nappaamaan taskussa työkalu ylös joskus ensi vuonna 65 dollaria, liikuttamalla Joby askeleen lähempänä työttömyyttä.

Gerber Vakaa multi-työkalu sisältää kolmijalan, tuo Bear Grylls ja Ken Rockwell on riidatonta alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 heinäkuu 2011 15:24:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink SlashGear , Uncrate | lähde Gerber | Lähetä | Kommentit

Kun Patentit Attack - NPR Version

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hYbm4LF-4Ig/When-Patents-Attack-mdash-the-NPR-Version:

Fermion kirjoittaa "Tämä American Life on käynnissä tarina tällä viikolla Intellectual Ventures, yritys jotkut pitävät johtaja patenttia peikot. tarina pureutuu alkuperä aikavälin patentin Troll ja nousu patentin Troll teollisuudelle. paljon aikaa viettänyt esittelee Intellectual Ventures sekä patentti peikko yritys ja laillista liiketoimintaa, jonka avulla avuton keksijät ansaita patentteja. sanotaan, että teollis Ventures ei itse asiassa haastaa ketään. Väitetään myös, että teollis Ventures luo monia pöytälaatikkoyrityksiä, luultavasti kätki tällaisen toiminnan. Intellectual Ventures verrataan mafian suojaa meteli ei ehkä koskaan todellisuudessa polttaa liiketoimintaa, joka ei maksa veroja, mutta se kannustaa niin polttava tapahtuu. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






GNOME ja KDE devien joukoille riitelevät yli "System Settings" Nimi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pj_Ate5DWVM/GNOME-and-KDE-Devs-Wrangle-Over-System-Settings-Name:

Nimetön lukija kirjoittaa "kehittäjä KDE System Settings sovellus on käynnistänyt virallisen valituksen GNOME varten uudelleennimeäminen" Control Center "ja" System Settings "in GNOME 3.0. Tämä kehittäjä on vaativaa että GNOME heti nimen muuttamista niiden ohjauspaneelin alue . Kehittäjät molemmin puolin nyt käsittelemme tätä lakia. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Mac OS X Lion: mitä on rikki (tai työskentely) sinulle?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/23/mac-os-x-lion-whats-broken-or-working-for-you/:


Funny - me (melkein) kysyi tämä täsmälleen sama kysymys elokuussa 2009, juuri kun Snow Leopard oli kirpoaa YK epäillä yleisölle. Mutta kohtalo näyttää sitä, jokainen OS huolto tuo gobs kysymyksiä, ja riippumatta siitä kuinka kovaa ongelma etsijöitä Cupertinoon työssä, on yksinkertaisesti liian monta valitsematta muuttujat squash jokainen bugi ennen luovutusta. Ja että me esitellä teille vain kourallinen suurin temppuilevan joka on tullut esiin, koska viileä miljoonaa teistä ladannut Lion. Yhden, voit suudella Rosetta tukea hyvästit, ja toiseksi, näyttää siltä, ​​10.7 on vakavasti kouristelua kolmannen osapuolen NAS tukea Time Machine. Olemme myös ollut lukuisia raportteja ihmiset jotka on ongelmia vetämällä sovellus asentaa niiden kansiossa, puhumattakaan uptick vierailijatyytyväisyystutkimuksissa huomioon kaatuu. Tietenkin siellä on myös koko "En voi saan ilmaisen päivityksen leijona!" asia, murrettu Windows osiot ja julkaistu lukuisia ongelmia kun tarkastellaan Pro Tools ja Cubase. Hit linkeistä liittyä kurjuutta osapuoli, tai voit vapaasti aloittaa oman kommenteissa alla. Niin, ja jos olet raivoissaan, Lion ja sen yhteensopivuusongelmat on tuhonnut oman toimeentulon ... No, tervetuloa haittapuoli hyväksytään pikaisesti. Tässä toivoen roppakaupalla päivityksiä parannuskeinoja mitä on vaikeuksissa sinua päivien ja viikkojen ajan.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

View Poll


Mac OS X Lion: mitä on rikki (tai työskentely) sinulle? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 heinäkuu 2011 13:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Apple Foorumit (1) , (2) , CNET , Sound on Sound | Lähetä | Kommentit

Bullet Train Derails Kiinassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rj2PcAQHhSI/Bullet-Train-Derails-In-China:

chrb kirjoittaa "Xinhua raportoi, että Kiinan luotijunan on suistunut kiskoilta, jolloin kaksi junan valmentajat putoamisen silta. Tämä tapahtuu vain muutaman kuukauden kuluttua virkamiehet Rautatiet Ministeriö huolissaan siitä, että rakentajat olivat huomiotta turvallisuusstandardeja pyrkimys rakentaa nopeammin junat ennätysajassa - väittävät, että sittemmin vedettynä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Giant vesistö löytyy tilaa, musta aukko väittää, että se oli vain kosteuttava

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/23/giant-body-of-water-found-in-space-black-hole-claims-it-was-jus/:


Onko se galaksienvälinen aalto-allas, tai vain nälkäinen, nälkäinen Quasar? Käynyt ilmi se vähän kumpaakin - No, ei aalto-allas hieman, mutta se on vetistä. NASA rahoittama kurkistamaan kaukaisin saavuttaa kosmoksen on paljastanut tämän "ruokinta musta aukko" 12 miljardin valovuoden päässä. APM 08279 +5255, koska tämä tiivistys massa väistämätön Doom on hellästi tunnetaan, on gorging on vesihöyryn ja spewing ulos energiaa. Kuinka paljon H2O tarkalleen? Se on vain "suurin ja kaukaisin säiliö vettä koskaan havaittu maailmankaikkeudessa" ja se painaa 140 triljoonaa kertaa niin paljon meidän valtamerten. Sijaitsee kautta yhteistyötä kaksi joukkuetta tähtitieteilijät ja niiden tähden tuijottamisesta laitteet - Z-Space väline California Institute of Technologyn submillimeter Observatory Havaijilla ja Plateau de Bure Interferometer Ranskan Alpeilla - tämä vesi löytö todistaa märkä kamaa on yleisesti kaikkialla läsnä kuin me kerran ajatellut. Myös surffailu ulkomaalaisten, eikö?

Giant vesistö löytyy tilaa, musta aukko väittää että se oli vain kosteuttava perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 heinäkuu 2011 12:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde NASA | Lähetä | Kommentit

Rethinking Luettelot, ryhmät ja ympyröitä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/6XwmKBGDG9U/:

Toimittajan huomautus: Yoav Shoham on tietotekniikan professori Stanfordin yliopistossa ja yhteistyötä perustaja Katango , joka järjestää Facebook ystäviä ryhmiin


Vastikään käyttöön Google + on rehua paljon Google-versus-Facebook keskustelu. Tällä keskustelujen keskipisteenä on Circles osa Google + , jonka avulla käyttäjät voivat järjestää kontaktejaan mielekästä klustereita (esim. "perhe" ja "työ") ja jakaa eri sisältöä eri klustereihin. Circles oma roolinsa, joka on lähes täysin samanlainen Facebookin luettelot, joka on noin (joskin hieman haudattu Facebook UI) pitkään. Facebook on tietysti käsite ryhmien erillään (ja uudemmat) luettelot. Seuraavassa on muutamia huomautuksia luetteloihin, ryhmät ja ympyröitä, jotka näyttävät olleen tasapaksuja eri viime artikkeleita.



  1. Tämä viimeaikainen keskustelu on keskittynyt eroja Facebook ja Google tarjontaansa, mutta kaipaa mielestäni on enemmän ja yhteinen - ja silmiinpistävä - ominaisuus. Molemmat pyytää käyttäjää luoda ryhmiä / luettelot / piireissä käsin. Tämä toimii hyvin ryhmille pieni ja vakaa jäsenyys, perhe, esimerkiksi. Mutta se ei ole ratkaisu suurille ja / tai nesteen ryhmiä.

  2. Noin puoli vuotta sitten kävin läpi harjoituksen lajittelu minun sitten-321 Facebook-kavereita luetteloihin. Se oli hirvittävää. Kesti yli tunnin tehdä puolivälissä ihmisarvoista työtä, ja en ollut hauskaa seuraa, kun olin valmis. Olen nyt jopa 388 kaveria; ei voinut maksaa minulle mennä läpi että harjoituksen uudelleen. Facebook tilastot vahvistavat, että en ole yksin (vain 5% käyttäjistä ovat luoneet luettelot, esimerkiksi).

  3. Facebook on ollut luova ratkaisu-kytkin listoilta ryhmille. Ajatuksena oli, että taas vain voit luoda ja ylläpitää luetteloita, ryhmä säilyy yhteistyönä kaikille sen jäsenille. Vuonna twist tuttuun uutisryhmään itse tilauksen sisään Facebook ryhmään tarvitsee kutsun, vain vanhat jäsenet voivat lisätä uusia jäseniä. (Molemmat luettelot ja ryhmät ovat yhä tuettuja Facebookissa, vaikka useimmat käyttäjät eivät ole tietoisia näistä vivahteet.)

  4. Mutta tämä ei ratkaise ongelmaa. Ryhmät eivät ole luetteloita. Omat listat määritellä minua sosiaalisesti , he ovat minun sosiaaliset peili. He ovat yksin minun ja minä olen kirottu jos annan sinun koskettaa niitä. Minäpä päättää kuka on minun perhepiirissä, minun AI ikäluokat, minun tech-guru luettelo, minun college-ystävät klusteri.

  5. Tietenkin Omat listat päällekkäisyyttä sinun. Itse jotkut ovat tosi samanlaisia. Vaimoni perhe lista on 80% päällekkäisiä minun. Tämä voi olla hämmentävää, varsinkin kun alamme käyttää näitä luetteloita kommunikoida. Kun vaimoni osakkeita kuva perheensä kanssa lista ja olen minun työhöni se voi olla vaikea kertoa kaksi luetteloa toisistaan, niin koska nimet luettelot voi olla sama ("Shoham perhe", sanovat, pyydän anteeksi Eliasaf Brand) , ja koska kaksi ihmistä ovat lähes identtiset. Tästä syystä näemme luonnollisen dynaaminen, jossa ihmiset ovat melko samanlaisia ​​luetteloita yleensä ajan mittaan "standardisoida" samassa luettelossa. Epävirallinen nyrkkisääntö käytän - ei varmistettu millään tavalla - on se, että luettelot yhdistää, jos niiden päällekkäisyys on 75% tai suurempi.

  6. Tämä ei tarkoita, että ryhmät eivät ole tärkeitä. Tämä pätee erityisesti silloin, kun on olemassa objektiivisesti määritelty jäsenyyden kriteeri. Jäsenyys "Stanfordin luokan '02" ei ole makuasia tai mielipide, olet joko ollut olemassa tai ei (olen väistää hienovaraisia ​​asioita, kuten me tarkoitamme olet valmistunut vuonna '02 tai aloitettiin '99). Tämä ryhmä voi (tai ei)


Tähtitieteilijät Etsi suurimmista tiedossa Extraterrestrial Vesi Reserve

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N7YZONSw8Jw/Astronomers-Find-Largest-Known-Extraterrestrial-Water-Reserve:

gerddie kirjoittaa "kaksi joukkuetta tähtitieteilijät ovat löytäneet suurin ja kaukaisin säiliö vettä koskaan havaittu maailmankaikkeudessa. vettä, mikä vastaa 140 triljoonaa kertaa kaikki vesi maailman valtameret, ympäröi valtava, ruokinta musta aukko, jota kutsutaan Quasar, yli 12 miljardin valovuoden päässä. yksi joukkue, jota johtaa Matt Bradford, tekivät havaintoja vuodesta 2008 alkaen käyttäen väline nimeltä "Z-Spec", California Institute of Technologyn submillimeter Observatory, 33-jalka (10-metrinen ) kaukoputki lähellä huippukokous Mauna Kea Havaijilla. Follow-up havainnot tehtiin yhdistetyn Array for Research in Millimetriaaltopakkaukset Astronomy (Carma), array radio ruokia Inyo vuoristossa Etelä-Kaliforniassa. Toinen ryhmä johti, Dariusz Lisused, käytetään Plateau de Bure Interferometer Ranskan Alpeilla löytää vettä. Vuonna 2010 tämä joukkue serendipitously havaittu veden APM 8279 +5255, havainnoimalla yksi spektrin allekirjoitus. Bradford tiimi oli mahdollisuus saada lisää tietoa veden, mukaan lukien sen valtava massa, koska ne havaitaan useita spektrinen allekirjoitukset vettä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






En halua To Be monimuotoisuutta Ehdokas

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zTlpJkEXwjo/:

Toimittajan huomautus: Vieras Kirjoittaja Bindu Reddy on toimitusjohtaja MyLikes , suullinen mainosverkostoon rahoittama entisen Googlelaisia ​​.


Kun olimme nostaneet konsernin enkeli kierroksella minulla oli puhelinkeskustelu, jossa näkyvä Silicon Valley sijoittaja, joka ei ollut aikaa tavata minua face-to-face, mutta oli kiinnostunut sijoittamaan MyLikes koska olin nainen yrittäjä-aka "monimuotoisuus ehdokas. "


Vaikka on vaikea sanoa ei rahaa, varsinkin kun joku antaa sen sinulle edes kuunnellut mitä se on, että te teette, tunsin loukkasi ja onneton. Tunsin, että olin toimivaltainen riittänyt nostamaan rahaa ja rakentaa menestyvää liiketoimintaa riippumatta minun sukupuoleen, ei sen vuoksi.


Kaikissa oikeudenmukaisuus, tämä enkeli ja monet muut kannattajat naiset tekniikassa on hyvät aikeet. Kuitenkin, he eivät ymmärrä, että soittamalla pois jonkun sukupuoli he tekevät järjestelmästä vähemmän ansioihin.


Kotoisin Intiasta, minulla on henkilökohtainen näkökulma tahattomia seurauksia tällaista politiikkaa. My alma mater ( Indian Institute of Technology ) on erittäin pätevän instituutioiden pääsy perustuu täysin objektiivisiin kriteereihin: pino sijoitusta yhdellä pääsykokeessa tekemät opiskelijat ympäri maata.


On kuitenkin yksi poikkeus: tietty määrä paikkoja on varattu opiskelijoille kasteihin, jotka ovat aiemmin olleet syrjitty. Se auttaa joissain tapauksissa tarjoamalla ihmisille mahdollisuuksia, jotka voisivat todella käyttää niitä, mutta useimmissa tapauksissa se ei yksinkertaisesti toimi. Se heikentää todella hyviä ihmisiä, jotka olisivat otettu ilman kiintiötä ja aiheuttaa paljon epävarmuutta ja stressiä ihmisten kesken, joilla ei ole kykyä selviytyä erittäin kilpaillussa ympäristössä. On myös paljon vihaa ja katkeruutta muilta, jotka ovat juuri jääneet saada maahan hyvin.


Stepping takaisin kello periaatteellisemmalla tasolla, en ole aivan varma meidän pitäisi huolehtia siitä, ettei naisten Tech enempää kuin murehtia miksi ei ole enemmän naisia ​​rekkakuskeille tai enemmän mies sairaanhoitajia.


Naiset ja miehet ovat erilaisia. Jopa ihanteellinen maailmaan, jossa naiset ja miehet on vapaus valita, mitä he haluavat tehdä, ilman mitään ennakkoluuloja tai sosiaalisia ennakkoluuloja, jatkamme ovat miesten ja naisten hallitsevat ammatteihin.


Pohjimmiltaan ihmiset kallistuvat kohti ammatteja ja uraa, että he ovat hyviä tai on synnynnäinen etu klo.


Se sanoi, olemme vielä kaukana siitä, että täydellinen maailma. Naiset saavat vähemmän palkkaa kuin miehet , vaikka he tekevät yhtä hyvin ja ei voi kieltää että on vielä monia ennakkoluuloja naisia ​​kohtaan jopa ammattien että ne ovat todennäköisesti paremmin. Vaikka uskon meidän pitäisi tehdä, mitä voimme edistää sukupuolten tasa-arvoa, en usko etuuskohtelua tai ottaa monimuotoisuus kiintiöitä on vastaus.


Kiintiöt aina taipumus olla huono kaikille osapuolille pitkällä aikavälillä-naaras ehdokas, joka sai työpaikan, koska hän oli nainen, vuokraamalla johtaja, joka voi olla vaarantua B pelaaja ja muu tiimi, joka on aina satama ajatus - "hän on missä hän on, koska hän on nainen." Pahinta se antaa todellisen karhunpalveluksen naisille, jotka ovat yksinkertaisesti parempia niiden työpaikkoja.




Google Music Manager pölyt pois smokki, tekee Linux debyytti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/23/google-music-manager-dusts-off-tuxedo-makes-linux-debut/:


Kertoimet näyttävät melko hyvä, että jos olet Linux-käyttäjä, joka on ollut kipeä antaa Google Music spin, et ole istunut joutilaana odottamassa lataa sisältöä virkateitse. Jos olet itse asiassa odottanut Googlen siunaus, kuitenkin aika on nyt. Ohjelmisto jättiläinen on julkaissut virallista Linux version Music Manager-sovellus oman pilvi-kuunteluun. Sinun tulee silti kutsua, tietenkin, mutta kun se on potenssiin pois, taivas (ja lataa cap) on rajana.

Google Music Manager pölyt pois smokki, tekee Linux debyytti perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 heinäkuu 2011 10:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Android Central | lähde Google | Lähetä | Kommentit