lørdag den 23. juli 2011

Giant vesistö löytyy tilaa, musta aukko väittää, että se oli vain kosteuttava

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/23/giant-body-of-water-found-in-space-black-hole-claims-it-was-jus/:


Onko se galaksienvälinen aalto-allas, tai vain nälkäinen, nälkäinen Quasar? Käynyt ilmi se vähän kumpaakin - No, ei aalto-allas hieman, mutta se on vetistä. NASA rahoittama kurkistamaan kaukaisin saavuttaa kosmoksen on paljastanut tämän "ruokinta musta aukko" 12 miljardin valovuoden päässä. APM 08279 +5255, koska tämä tiivistys massa väistämätön Doom on hellästi tunnetaan, on gorging on vesihöyryn ja spewing ulos energiaa. Kuinka paljon H2O tarkalleen? Se on vain "suurin ja kaukaisin säiliö vettä koskaan havaittu maailmankaikkeudessa" ja se painaa 140 triljoonaa kertaa niin paljon meidän valtamerten. Sijaitsee kautta yhteistyötä kaksi joukkuetta tähtitieteilijät ja niiden tähden tuijottamisesta laitteet - Z-Space väline California Institute of Technologyn submillimeter Observatory Havaijilla ja Plateau de Bure Interferometer Ranskan Alpeilla - tämä vesi löytö todistaa märkä kamaa on yleisesti kaikkialla läsnä kuin me kerran ajatellut. Myös surffailu ulkomaalaisten, eikö?

Giant vesistö löytyy tilaa, musta aukko väittää että se oli vain kosteuttava perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 heinäkuu 2011 12:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde NASA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar