lørdag den 23. juli 2011

Charlie Miller löytää MacBookin akku tietoturva-aukko, suunnittelee täyttyä Caulkgun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/22/charlie-miller-finds-macbook-battery-security-hole-plans-to-fil/:


Ne akut ovat todennäköisesti tapasi pahempi kohtalo kuin valkoinen MacBook linja he tulivat. Mukaan Forbes, Charlie Miller onnistui tehdä seitsemän ne käyttökelvottomiksi saatuaan pääsystä niiden mikro-ohjaimet "firmware kautta tietoturva-aukko. Ilmeisesti Li-on Pack-linja lappies - myös Airs ja Pros - pääsee kaksi salasanoja hän kaivoi ylös '09 ohjelmistopäivitystä. Chuck mainitsee, että joku voisi "käyttää niitä tekemään jotain todella pahaa", kuten Virhesovellus charge-tasot ja lämpö lukea tieltä mahdollisesti jopa tehdä niistä räjähtää . Hänen mielestään vaikeasti paikalla haittaohjelmia voidaan asentaa suoraan akusta, toistuvasti tarttumasta tietokoneeseen, ellei poistettu. Tule Elokuussa hän kuulemma olla yksityiskohtaisesti haavoittuvuus on Black Hat turvallisuus konferenssi yhdessä korjata hän dubattuna Caulkgun, jossa on vain lievä sivuvaikutus lukituksen pois päivityksiä Applen. Syytä olla turvallinen näinä päivinä, vaikka. Vai mitä? Koko tarina alla olevista linkeistä.

Charlie Miller löytää MacBookin akku tietoturva-aukko, suunnittelee täyttyä Caulkgun alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 22 heinäkuu 2011 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Electronista | lähde Forbes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar