lørdag den 23. juli 2011

En halua To Be monimuotoisuutta Ehdokas

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zTlpJkEXwjo/:

Toimittajan huomautus: Vieras Kirjoittaja Bindu Reddy on toimitusjohtaja MyLikes , suullinen mainosverkostoon rahoittama entisen Googlelaisia ​​.


Kun olimme nostaneet konsernin enkeli kierroksella minulla oli puhelinkeskustelu, jossa näkyvä Silicon Valley sijoittaja, joka ei ollut aikaa tavata minua face-to-face, mutta oli kiinnostunut sijoittamaan MyLikes koska olin nainen yrittäjä-aka "monimuotoisuus ehdokas. "


Vaikka on vaikea sanoa ei rahaa, varsinkin kun joku antaa sen sinulle edes kuunnellut mitä se on, että te teette, tunsin loukkasi ja onneton. Tunsin, että olin toimivaltainen riittänyt nostamaan rahaa ja rakentaa menestyvää liiketoimintaa riippumatta minun sukupuoleen, ei sen vuoksi.


Kaikissa oikeudenmukaisuus, tämä enkeli ja monet muut kannattajat naiset tekniikassa on hyvät aikeet. Kuitenkin, he eivät ymmärrä, että soittamalla pois jonkun sukupuoli he tekevät järjestelmästä vähemmän ansioihin.


Kotoisin Intiasta, minulla on henkilökohtainen näkökulma tahattomia seurauksia tällaista politiikkaa. My alma mater ( Indian Institute of Technology ) on erittäin pätevän instituutioiden pääsy perustuu täysin objektiivisiin kriteereihin: pino sijoitusta yhdellä pääsykokeessa tekemät opiskelijat ympäri maata.


On kuitenkin yksi poikkeus: tietty määrä paikkoja on varattu opiskelijoille kasteihin, jotka ovat aiemmin olleet syrjitty. Se auttaa joissain tapauksissa tarjoamalla ihmisille mahdollisuuksia, jotka voisivat todella käyttää niitä, mutta useimmissa tapauksissa se ei yksinkertaisesti toimi. Se heikentää todella hyviä ihmisiä, jotka olisivat otettu ilman kiintiötä ja aiheuttaa paljon epävarmuutta ja stressiä ihmisten kesken, joilla ei ole kykyä selviytyä erittäin kilpaillussa ympäristössä. On myös paljon vihaa ja katkeruutta muilta, jotka ovat juuri jääneet saada maahan hyvin.


Stepping takaisin kello periaatteellisemmalla tasolla, en ole aivan varma meidän pitäisi huolehtia siitä, ettei naisten Tech enempää kuin murehtia miksi ei ole enemmän naisia ​​rekkakuskeille tai enemmän mies sairaanhoitajia.


Naiset ja miehet ovat erilaisia. Jopa ihanteellinen maailmaan, jossa naiset ja miehet on vapaus valita, mitä he haluavat tehdä, ilman mitään ennakkoluuloja tai sosiaalisia ennakkoluuloja, jatkamme ovat miesten ja naisten hallitsevat ammatteihin.


Pohjimmiltaan ihmiset kallistuvat kohti ammatteja ja uraa, että he ovat hyviä tai on synnynnäinen etu klo.


Se sanoi, olemme vielä kaukana siitä, että täydellinen maailma. Naiset saavat vähemmän palkkaa kuin miehet , vaikka he tekevät yhtä hyvin ja ei voi kieltää että on vielä monia ennakkoluuloja naisia ​​kohtaan jopa ammattien että ne ovat todennäköisesti paremmin. Vaikka uskon meidän pitäisi tehdä, mitä voimme edistää sukupuolten tasa-arvoa, en usko etuuskohtelua tai ottaa monimuotoisuus kiintiöitä on vastaus.


Kiintiöt aina taipumus olla huono kaikille osapuolille pitkällä aikavälillä-naaras ehdokas, joka sai työpaikan, koska hän oli nainen, vuokraamalla johtaja, joka voi olla vaarantua B pelaaja ja muu tiimi, joka on aina satama ajatus - "hän on missä hän on, koska hän on nainen." Pahinta se antaa todellisen karhunpalveluksen naisille, jotka ovat yksinkertaisesti parempia niiden työpaikkoja.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar