lørdag den 23. juli 2011

Lulz? "Murdoch Vuodot Project" Gets Aloitussivun

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8kR-h6MgoWI/:

Viime viikolla, että on ollut melko vähän uutisia ravistelemalla noin Rupert Murdochin imperiumi, kuten viimeksi, nyt surullisen LulzSec n Pwnage of the Sun , News Corp: n päivittäin iltapäivälehtien.


Maanantaina verkosto iloisen hacktivists murtautunut Sun, puristuksiin fake uutinen Murdochin pitäisi kuolemaa kotisivu, ohjataan sivuston sen Twitter sivu, ja kaatoi useita muita News Corp ja News International sivustot - kaikki yhdellä iskulla.


Jos tässä ei olisi tarpeeksi, torstaina hakkeri tunnetaan nimellä "Sabu" (joka on tiettävästi sidoksissa LulzSec ja Nimetön ) väitti 4GB edestä sähköposteja , tai "sun mailit" että voi "räjähtää tämä koko asian", jotka aikana nostetun hakkerointi. Sabu oli tietenkin, viitaten meneillään News Corp / News of the World-skandaali , jossa ylintä johtoa on syytetty, jotkut pidätettiin (ja tutkimus) laitonta puhelinkuuntelua jokaisen päässä kuuluisuuksia murhan uhreja.


Sen jälkeen sitä on epäselvää, onko LulzSec olisi vapauttaa joitakin tai kaikkia näitä sähköposteja yleisölle, vaikka AnonymousIRC, yhdelle, ilmoitti Twitterin kautta ne saa. Vaikka tämä väite säilyy ennallaan, olemme juuri löytäneet tämän sivuston: " MurdochLeaks.org ", joka näyttää olevan aloitussivun, jossa Lulzsec ja / tai Nimetön voi dumpata mikään, jotkut - tai kaikki - sen News International email ryöstää.


Mitä nyt, sivusto on tyhjä, vain "Murdoch Vuodot" alla, mukana seuraava teksti: "Coming soon ... vapaaehtoistyöhön kanssa Project yhteyttä 18009275@hush.com". Ja tietenkin, linkki Twitter-tilille , kaiverrettu: "käynnistäminen pian ... Making Rupert Murdoch, News Corp ja News International vastuussa."


Nämä hakkerit varma rakkautta Twitter.


Jälleen tehtävä selväksi, tässä vaiheessa se ei ole selvää, kuka omistaa sivuston, mutta me tutkimme sitä. ( Luultavasti Louise Boat .) Ja, "vuotaa" otsikossa, kaikki merkit viittaavat kohti tämä on Lulzsec / Anon. tuotantoon.


Jos sivusto julkaistaan, tulemme luonnollisesti päivittää enemmän.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar