lørdag den 23. juli 2011

Samsung opinnot 3D-katselun epämukavuutta, huomaa bloggaajat eivät lue

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/22/samsung-studies-3d-viewing-discomfort-finds-out-bloggers-dont/:


Päätellen otsikoihin tänään, Samsungin 3D tuotekehitysosasto teki suuren virheen, vain tarkistaa ne pois: "Kuka olisi voinut arvata: 3D Hurts Your Eyes", "Samsung rahoittama tutkimus toteaa 3D video aiheuttaa ylimääräisiä silmien rasitusta, väsymystä", "Samsung Tutkimuksen mukaan 3D video aiheuttaa silmien rasitusta, väsymystä ". Vaikuttaa ilmeiseltä, että Samsungin tutkimus myöntää rahoitusta UC Berkeley Tutkimus on julkaistu Journal of Vision oli hukkaan, paitsi yksi pieni ongelma - kaikki nämä otsikot ovat väärässä. "Vyöhyke Comfort: ennustaminen visuaalinen epämukavuutta stereo näyttää" on todella yrittää saada selville, miksi 3D liittyviä silmien tapahtuu. Että se voi ja ei tapahdu huonosti muotoiltu video, onko 2D, 3D tai muuten, on jo tiedossa.



Vierittämällä yli abstrakti paljastaa prof n data todellisuudessa ilmoitettu laajempi comfort zone kuin 3D video tuottajien yleinen olettamus niiden osuus nyrkkisääntö. On perjantai-ilta ja sinun ei tarvitse valita thumbing Läpikuiva kuvaukset kokeiluja yli mitä teidän suunnitelmat ovat, mutta siksi sinulla on meidät. Järkyttävän, yritykset epätoivoisesti Hawking 3D Tech ovat kiireisiä sen parantamisesta sijaan heikentää omia tuotteitaan, mutta sinun täytyy itse lukenut tutkimuksen selvittää varmasti.

Samsung opinnot 3D-katselun epämukavuutta, huomaa bloggaajat eivät lue alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 22 heinäkuu 2011 21:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Lehdessä Vision | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar