lørdag den 23. juli 2011

BlackBerry Bold 9790 Bellagio tarjoaa rankaisematta opetusohjelma (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/23/blackberry-bold-9790-bellagio-offers-unsanctioned-tutorial-vide/:




No BlackBerry fanit, jälleen vaihtelu Lihavointi on nyt tekemässä kierrosta Internetissä: se on 9790, joka tunnetaan myös Bellagio. Vaikka laite oli ensimmäinen vuotanut toukokuun lopulla - missä olemme oppineet se ominaisuus BlackBerry 7 OS , 8GB sisäinen muisti, kosketusnäyttö, ja NFC - RIM: n viimeisin QWERTY kumppani on pysynyt alle tutka lähtien. Nyt on ilmestyi joissakin virallisessa tutorials, joka paljastaa tutun käyttöliittymän . Myös kaksi muuta videota näköala luurin ulkopuoli profiili ja nopea kurkistaa alla akun kansi. Miksi Lazaridis ja Balsillie prepping tämä myytävänä kun Bold 9900 on vielä päästävä kuluttajille? Tarvitsemme vain yksi, ja vastaavat laitteet ja tiedot eivät ole rakentaa vakuuttavia perusteluja. Toki, RIM sanoi, että se olisi vapauttava seitsemän Tulevat älypuhelimet tulevina kuukausina, mutta eivät ole sen johtajat oppivat, että vähemmän on enemmän? Seuraa lähde laajennettu Kurkista irtisanominen.

BlackBerry Bold 9790 Bellagio tarjoaa rankaisematta opetusohjelma (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 heinäkuu 2011 06:26:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Stuff.tv | lähde CrackBerry | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar