lørdag den 23. juli 2011

Guitar Hero kuolleista, retooled, ja käynnistää Reunion Tour

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/23/guitar-hero-to-be-resurrected-retooled-and-launch-reunion-tour/:

Guitar Hero Resurrection Lopeta suru wannabe rocktähtien - Guitar Hero on tulossa takaisin. Kuulimme huhuja tuhon olivat suuresti liioiteltuja , mutta nyt sana on tullut suoraan Activision Blizzardin toimitusjohtaja Bobby Kotick että peli on parhaillaan uusitulla nykyaikaista, vaativampaa yleisöä. Kuten hän kertoi Forbes, "Aiomme ottaa tuotteet pois markkinoilta, ja emme aio kertoa kenellekään mitä teemme jonkin aikaa ... aiomme käyttää uusia studioita ja keksiä Guitar Hero . Ja niin, että me teemme sitä nyt. " Joten mennään - Guitar Hero eläkkeelle oli vain väliaikaista. Kuten kaikki hyvä esiintyjä se tulee takaisin ennen kuin olet edes ehtinyt kaipaamaan sitä. Näyttää franchising pitää rocking ulos hyvin viime prime. Mikä konsoli vastaava pelaa osavaltion messut?

Guitar Hero kuolleista, retooled, ja käynnistää Reunion Tour alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 heinäkuu 2011 03:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Reg Hardware | lähde Forbes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar