lørdag den 9. juli 2011

Google: Orkut rinnakkain Google +

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0qIBKtwyB4s/Google-Orkut-Will-Co-Exist-With-Google:

splitenz kirjoittaa "Googlen muut sosiaalisen verkostoitumisen sivusto, Orkut, joka on ollut olemassa noin seitsemän vuotta ja on kymmeniä miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa, jatkaa toimintaansa rinnalla Google + nyt. Google kuitenkin jättää sen vaihtoehtoja avoimeksi mahdollisuus sekä sulake kaksi kautta jonkinlainen integraatio edelleen tiellä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






<em>Space Invaders:</em> The Movie

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TN6ACmqMzts/emSpace-Invadersem-The-Movie:

rainmouse kirjoittaa "Hollywood, selvästi Nähtyään huikea menestys ja loputon arvostelumenestyksiä muiden tietokonepeli mukautuksia niiden tyypillisesti mukaansatempaava juoni ja syvä, uskottava hahmo kehitystä, on nyt ilmeisesti piristyi oikeudet tehdä elokuvan perustuu Space Invaders." Classic 1980 arcade peli Taito ja Midway, joka on rankattu Top arcade peli kaiken aikaa Guinness World Records on menossa valkokankaalle kohteliaisuus tuottajien Lorenzo di Bonaventura ja Odd Erä Entertainmentin Gigi Pritzker. '"voit auttaa tarjoamalla asianmukaista tontti-linjat ja luonne luonnoksia alla.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Twitter Endgame: IPO, shakki, tai Roulette?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fCb0DLlpyg0/:


Toimitus Huom: Vieras avustaja Semil Shah on yrittäjä kiinnostunut digitaalisen median, kuluttajien Internet ja sosiaaliset verkostot. Hänen toimipaikkansa on Palo Altossa ja voit seurata häntä Twitterissä @ semilshah .


Raportit ovat ravistelemalla että Twitter on puhuu korottaa 400.000.000 dollaria, arvostavia yhtiö lähes 8000000000dollari. Näyttää siltä, ​​se oli vain eilen , että Twitter nosti $ 200m Kleiner Perkins . Tuolloin Kleiner sijoitustoiminnan, jotkut oppineet naurahti alla hengitystään, väittäen vanha venture yritys maksoi jopa hinnan voidakseen väittää hieman pääoma sosiaalisissa verkostoissa, joihin ne oli koettu olevan ohi.


Huolimatta, että nauru voi olla John Doerr , hänen yhteistyökumppanit, muut Twitter sijoittajia , ja niiden työntekijöiden että osuus viimeksi nauraa. Sen lisäksi menestystä niche varojen Doerr tiesi tarkalleen veto hän teki, kun hän metsästää alas tähän kauppaan viime joulukuussa. Ostamaan palan Twitter, joku voisi yhdistää pisteitä mahdollisuudesta että Doerr, hänen syvä tuntemus Google , tietää jotain Twitter endgame että sai investointi mehut virtaava. On ollut lukemattomia blogitekstejä yrittää osoittaa, että Googlen pitäisi ostaa Twitter. Samaan aikaan muut teknologian jättiläisten jätettiin roikkumaan ilman minkäänlaista sosiaalista tiedot voisi mieltää Twitter houkuttelevana yrityskaupan kohteeksi myös, heille laajan verkoston ja auttaa kiertämään monet walled-puutarha sivustoja täynnä sosiaalinen, käyttäjien luomaa sisältöä. Voiko yhtiön merkittävistä osakkeenomistajista auttaa luomaan kilpailu Twitter käsitellä erittäin pienillä markkinoilla?


Nimenhuuto Twitter sijoittajien on vaikuttava, täynnä nimiä blue chip venture yritysten ja kuluttajien web kuuluisuuksia, joista monet on rakennettu heidän maineensa pitkälti tämä investointi-ja syystäkin. Noin 400 työntekijää, joista puolet on keskittynyt suunnitteluun ja tuotteen Twitter ei välttämättä tarvitse lähes puoli miljardia dollaria lisärahoitusta pitää käynnissä. Tähän mennessä se on pystynyt varaamaan joitakin tuloja perustuu pitkälti edistänyt Tweet mainosyksikön.


Kuitenkin se on myös hankkimalla yrityksiä auttamaan poistavat kuolleen kulman sen teknologia-ja tuotevalikoimaa, tähän mennessä menoja enemmän kuin 50 miljoonaa dollaria ostoista kuten Fluther , TweetDeck , ja viimeisimpänä BackType . Voisi tehdä niin, että kun yritys jatkaa saada tuote takaisin raiteilleen että sekoitus taloudenhoito sekä uusia yritysostoja järkeä saada tuotteen kannalta vakautta. Tämä näyttää olevan mitä tapahtuu varsinkin jos tuote ohjauksessa C0-perustaja Jack Dorsey , jotka tulivat takaisin, mutta silti on toimitusjohtaja Square , ja entinen Google AdSense guru Satya Patel


Kingston Wi-Drive langaton tallennustilaa iOS tarkastelu (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/09/kingston-wi-drive-wireless-storage-for-ios-review/:



Lähes 350000 apps ja laskenta, iPhone n maksimikapasiteetti on 32GB ei salli edes naarmuttaa pintaa App Storen kuvasto. Heittää teräväpiirtovideoiden, jotkut tv-jaksoja, satoja kappaleita ja muutaman tuhannen kuvia, ja voit olla jyrsimällä käytettävissä olevat tavua ei ole aikaa. Useimmat valmistajat hyvittää tämän rajoituksen myös microSD-korttipaikka lisävarastoinnin, mutta ei Apple - olet juuttunut kanssa, että alkuperäinen kapasiteetti kunnes olet valmis päivittämään uuteen laitteeseen. Onneksi niille, jotka tarvitsevat lisää tallennustilaa nyt ja ei haittaa maksaa sen, AirStash , Seagaten GoFlex Satellite , ja nyt Kingstonin erittäin ohut Wi-Drive voit lisätä keikkoja päivittämättä, tai vaihtaa toiseen alustalla. Mikään näistä Pocket palvelimet tulevat ilman kompromisseja, mutta - voit käyttää yli $ 100 edes alkeellisinta vaihtoehto, mutta lisää vielä toisen laitteen kannettavaan sekoitetaan.

Jatka lukemista Kingston Wi-Drive langaton tallennustilaa iOS tarkastelu (video)


Kingston Wi-Drive langaton tallennustilaa iOS tarkastelu (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 heinäkuu 2011 14:15:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Google puheenjohtaja todistamasta Kilpailunrajoitukset Kuulo

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jp4dFhV4fSY/Google-Chairman-To-Testify-At-Antitrust-Hearing:

bonch kirjoittaa "jälkeen uhka haasteeseen, Google puheenjohtaja Eric Schmidt on todisti klo senaatin kilpailuoikeuden alakomitean syyskuussa. Google on kieltänyt toimii anticompetitively ja mainitsee sen menestystä syy lisätä valvontaa. Federal Trade Commission ja Euroopan komissio ovat molemmat käynnistettiin kartellitutkimuksia yritykseen, ja oikeusministeriö on myös rikossyytteen mittapää hyväksyvänsä mainoksia roistovaltiot web apteekit, tutkimus Google on varannut 500000000 dollaria asettua. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viewsonic V3D241wm tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 virkistystaajuutta 120Hz, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Kysy Slashdot: elää ilman Internet At-Home Access?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Goq8wRIVNj8/Ask-Slashdot-Living-Without-Internet-At-Home-Access:

Nimetön lukija kirjoittaa "Olen päättänyt, että internet ei ole enää myönteinen vaikutus elämääni, ja olen kiinnostunut peruuttaminen minun palvelun. Etu ei luopumisen kaikki digitaaliset mukavuudet, aion perustaa pienen intranet, hosting vähän resursseja mielestäni Haluaisin saada säännöllisesti (esim. teksti dump of Wikipedia). Otan myös edelleen käyttää internetissä osoitteessa työhuoneestani, ja on helppo pääsy julkisiin Wi-Fi kirjastoissa ja kahviloissa. Kysymykseni ovat siis: Onko kellään mitään kokemusta elämää ilman Internetiä? Mitä merkittäviä haittoja esiintyi? Mitä resursseja tulisi laitoin intranetissäni? Onko jotain olen näkymät? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Ex-NSA Chief Tukee Erilliset Secure Internet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pymtSTTi2-Q/Ex-NSA-Chief-Supports-Separate-Secure-Internet:

Hugh Pickens kirjoittaa "Nextgove raportoi, että Michael Hayden, entinen johtaja sekä NSA ja CIA, sanoo Yhdysvaltain voivat vakavasti kannattaa harkita luoda uuden Internet-infrastruktuuriin vähentää uhkaa cyberattacks ja useat nykyiset liittovaltion virkamiehiä, mukaan lukien Yhdysvaltain Cyber ​​Command Chief kenraali Keith Alexander, myös uittaa käsite ". turvallisen" verkon kriittiset palvelut, kuten rahoituslaitokset, herkkä, valtionhallinnon urakoitsijat, ja hallitus itse, joka olisi walled pois julkisilla www. Toisin kuin. com, . xxx ja muita uusia verkkotunnuksia nyt lisääntyvissä Internetin. turvallisen vaatisi asiakkaiden käyttöön sertifioituja valtakirjojen maahantulon ja tekisi pois käyttäjien neljäs Muutos oikeuksia yksityisyyteen. "Mielestäni se, mitä Keith yrittää ehdottaa, että tarvitsemme enemmän karkaistu yritysrakenne tiettyjen toimien ja meidän on mentävä rakentaa sitä, "sanoo Hayden." kaikille niille, jotka haluavat loukata heidän yksityisyyttään Facebookissa - anna heille jatkossakin. " Clay Dillow kirjoittaa, että on olemassa Internetissä kaikki tekevät kaikkea verkossa anonyymisti, ja samalla sopii erinomaisesti sekä se on myös vaarallista, kun rikolliset / ulkomaiset hakkerit ovat roaming Cyber ​​maaseudulle. Ehdotetun. Secure Internet "et ehkä voi mennä tiettyihin lähiöissä Webistä näyttämällä papereita Checkpoint - ja kenties soveltaa itse yksi noista nöyryyttävä sähköisen pat-alamäkiä sekä, "kirjoittaa Dillow." Ne, jotka haluavat pysyä nimettöminä verkossa voi vielä ilonpito noin vuonna maailmaan dot-com, mutta piste-Securen valtakunnassa sinun olisi todistettava, olet sinä. '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viikko Apple: Pirates vs. iTunes Match, vielä enemmän iPhone huhut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_0HEMWTPQJo/week-in-apple-pirates-versus-itunes-match-yet-more-iphone-rumors.ars:


Se oli lyhyt loma viikolla Yhdysvalloissa, mutta olimme silti tasan uuden iPhone ja iPad huhuja. Ars myös kaivettu joitakin oikeudellisia kysymyksiä, jotka saattavat olla mukana iTunes Match ja musiikin piratismi, ja keskustelimme kuinka paljon aikaa iPhonen käyttäjät käyttävät pelaamiseen kuukaudessa. Jos sinun on kiinni, tässä on Roundup:


WSJ: Seuraava iPhone on "ohuempi ja kevyempi" kuin iPhone 4 : lähteet Wall Street Journal väittää, että Applen seuraavan sukupolven iPhone on "ohuempi ja kevyempi" form factor, ja että Apple voisi haluta 25 miljoonaa laitteiden yhdeltä toimittajalta.


Kysy Ars: iTunes Match käyttää Jahtaa musiikkia merirosvot? : paljon ihmisiä, jotka ihmettelevät, jos kirjautumista iTunes Match voisi paljastaa kyseenalainen lähde niiden kopio Village People: n "Cruisin." Onko Apple käyttää iTunes Match lajitella merirosvot pois niiltä, ​​jotka todella maksavat musiikista? Apple ei sano, mutta oikeudelliset asiantuntijat eivät usko ne.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Nike + GPS sosiaalisen päivitys saattaa saada ihmiset alkaa Twitter, Facebook tilejä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/09/nike-gps-social-update-may-make-people-run-from-your-twitter-f/:


Nike tällä viikolla kaulitaan päivityksiä Nike + GPS App myös korjauksia ja automaattinen kalibrointi-toiminto, jonka pitäisi parantaa tarkkuutta juoksusi. Myös aluksella ovat sosiaalisia piirteitä, jotka push käynnissä päivitykset Facebook ja Twitter. Tweets / viestiä voi onneksi muokata ennen kuin ne lähetetään ulos maailmaan, mutta olimme suosittelemme käyttämään hieman harkintavaltaa ennen lastausta up your syötteitä yksityiskohtiin uusimmat workout. Päivitetty App voi hakea nyt $ 2 iTunesista.

Nike + GPS sosiaalisen päivitys saattaa saada ihmiset alkaa Twitter, Facebook tilejä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 heinäkuu 2011 12:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink iLounge | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

Sony julkisti päättyy MiniDisc Walkman

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/G_0kocEhJ48/Sony-Announces-End-For-MiniDisc-Walkman:

Rakkaat Concert kapenee niiden pieni koko, iskunkestävyys, ja pitkäkestoinen akku, MiniDisc-tallentimet koskaan paljon kiinni suuren yleisön kanssa. Muistan leikkii yksi 90-luvun alussa - ennen laadukkaita solid-state-stereo-tallentimet olivat edullisia - ja innolla päivä, että olisin omani. Toisto-vain kannet olivat käytettävissä, mutta ymmärrettävästi (jälkikäteen) ei koskaan tullut iso myyjien kun MiniDisc esiteltiin, CD oli vielä viime tulija, ja 8-raita oli tuoreena mielessä. Musiikki fanit olivat luultavasti kyllästynyt korvaavat vinyyli ja kasetit kanssa Next Big Thing. Silti sen halpa media ja ihmisarvoisen nauhureita, MiniDisc iski sointu joihinkin käyttötarkoituksiin, ja juuttunut ympärillä paremmin kuin Digital kasettinauhuri. Nyt, 19 vuoden kuluttua käyttöönotosta MiniDisc-formaatti, Sony on ilmoittanut, että se pysäyttää Shipping sen MiniDisc Walkman tuotteita syyskuussa, mutta se tuottaa edelleen tyhjä levy.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Viikko peleissä: Journey, iCade ja indie pelejä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/p1KJfmRJuwc/week-in-gaming-journey-the-icade-and-indie-games.ars:


Olin lomalla ensimmäisen puoli tämän viikon, joten tarinat olivat hieman ohut puolella, mutta meillä oli vielä joitakin hyviä juttuja. ICade on hauska tuote joka muuttaa iPadisi pieneen arcade kone, ja me katsoimme kuinka paljon rahaa voidaan tehdä luomalla indie-pelejä Xbox Live-kanava. Spoileri varoitus: vastaus on "ei paljon."


Meillä on joitakin hauskoja asioita hanasta ensi viikolla, mutta siihen asti, kuroa umpeen, tarinoita saatat olla menetetty.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan