lørdag den 9. juli 2011

Miten Hydrostor tavoitteena on muuttaa valtapeli tallentamalla Energia Under Water

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uiR0SSpNiMc/:


Toimittajan huomautus: Vieras kirjailija Joseph Puopolo on yrittäjä ja käynnistys harrastaja, joka blogit useista eri aiheista, kuten vihreät, tekniikka ja markkinointi.


On ollut melkoisesti huolta viime vuosina siitä, pystyykö voimalaitoksistamme toimittaa riittävä sähkön kausina kysyntähuippujen. Hydrostor , Toronto-pohjainen yritys, vie erilainen lähestymistapa tarjoaa ratkaisun, jonka avulla kasvit tallentaa valtaansa käyttäen paineilmaa veden varastosäiliöt.


Tarkemmin Hydrostor vie liikaa energiaa luotu kausina ruuhka-kulutus ja muuntaa että energiaa paineilma kautta kompressori, joka puolestaan ​​täyttyy akut asetetaan pinnan vesistö. Veden syvyys pitää ilmassa vakiopaineessa, auttaa tallentaa energian potentiaali.


Kun virta on tarpeen, ilmaa vapautuu kautta Expander ja sähköä tuotetaan. Kautta lämmönvaihdin, moderni kompressorit ja lisääjiä, järjestelmä lähestymistavat adiabaattinen toiminnan saavuttamiseksi tehokkuutta yli 70 prosenttia.


Tämä tekniikka on mahdollisuuksia vastata epäsäännöllisyyden uusiutuvan energian, auttaa ruuhkautumisongelman siirto ja jakelu linjat ja luomaan parempaa tehokkuutta nykyisen sukupolven.


Tähän mennessä Hydrostor kasvu on perustunut hallituksen ja tutkimusapurahoja päästä alkuun. He etsivät nyt lisää rahoitusta sekä yksityisistä lähteistä ja hallituksen ryhmien laajentaa. Ne ovat tällä hetkellä pilottivaiheessa monia hankkeita.


Hyödyt ovat ilmeiset-salakuuntelu tallentaa virtaa, kun kuluttajat vaativat sen sijaan jatkuvasti ylläpitää suurempi normaalia tarjontaa loisi tehokkaamman verkkoon. Hydrostor arvioi, että yli 50 prosenttia maailman suurin kuormitus sijaitsevat veden ja olisi siten ehdokkaita järjestelmään. Jos tämä malli osoittautuu totta, se säästäisi miljardeja dollareita ja vuosien kestää rakentaa uudet generaattorit. Hydrostor ei haluavat korvata uuden sukupolven hankkeisiin, vaan ainoastaan ​​tehdä nykyiset verkkoon tehokkuutta ja luotettavuutta.


Yrityksen perusti Cameron Lewis vuonna 2010, kun hänet todettiin, että tarvitaan tehokkaampi tapa varastoida sähköä. Cameron arvioi, että kustannukset energian varastointiin käyttäen hänen järjestelmään on 50 prosenttia halvempi kuin säilytykseen sähköä paristoja.


Hän valtasi ajatus työskennellessään tuulivoimapuiston Pohjois Ontario, ja näki mahdollisuuksia vallan varastointi. Vaihtoehtoiset voimanlähteet kuten tuuli, vaativat jonkinlaista valtaa varastointi mekanismi luoda täydennetty vakioenergiaa. Saat maallikoita, "perusvoiman" viittaa vähimmäismäärä vallan apuohjelma tai jakeluyhtiö on asetettava asiakkailleen milloin tahansa. Perusvoiman on perinteisesti luotu ajamalla kasvit 24 / 7 tuottaa tarvittavan energian.


Yksi perinteinen kolhuja vastaan ​​uusiutuvaa energiaa tulee yli kysymykseen, mitä tehdä, kun tuuli ei puhalla tai aurinko ei paistaa, koska kysyntä teho ei lopu koskaan. Kustannustehokas varastointi että valta olisi mahdollista luoda luotettava pohja kuorman ja mahdollistaa älykkään sähköverkon teknologioita.


Heijastusvaikutus tästä sovelluksesta olisi laaja, koska tulee uusia mahdollisuuksia energia on heikompaa, ja kasvoi kannattavuuden uusiutuvan hankkeisiin lähellä suuria vesistöön. Yksi mahdollinen rajoittavia tekijöitä menestyksen Hydrostor on sen hyväksymisestä laajemmassa mittakaavassa.


Kaikki nykyiset hankkeet ovat 1-4 megawattia (MW) suunnittelu, kun taas suuret laitokset alkavat satoja megawattia. Cameron vaatii paitsi että tämä järjestelmä skaalautuu, mutta heti kun ne HAV


Ingen kommentarer:

Send en kommentar