lørdag den 9. juli 2011

Eric Schmidt mittaaminen Google + Success

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AWcVqB4Tgvk/:


Puhuessaan lehdistötilaisuudessa torstaina klo Allen & Co konferenssissa Sun Valley, Idaho, entinen Googlen toimitusjohtaja ja nyt pääjohtaja Eric Schmidt antoi 70 minuutin puhua suhteellisen harvat toimittajat, jotka ovat täällä erilaisia ​​ajankohtaisia ​​Google kysymyksiä, mukaan lukien kaikkein ajankohtaisia ​​Google kysymyksiä, käynnistää Google + .


Kun kysyi reportteri kuinka hän menestyksen mittariksi Google + Schmidt vastasi pätevästi, "No se on ollut pois viikon!" Ennen kuin siirrytään sanoa, että suurin merkki sen menestys oli se, että "ääretön määrä ihmisiä ovat tyytymättömiä, koska heillä ei ole niiden kutsu. "Myöhemmin hän jatkoi sanomalla, että määrä ihmisiä, jotka olivat kutsuja mutta ei anna vuonna suuren kysynnän vuoksi oli suurin ongelma palvelu oli joutunut. "Olemme Arvosteltava sen maanantaina", hän sanoi.


Schmidt näytti myös tyytyväisiä siihen, että ihmiset näyttivät ymmärtävän, että Google + oli erilainen kuin Facebook.



"Circles on erityisen hyvin yhteystietoluettelo olet puhelimessa, meillä on hieman erilainen näkemys yksityisyyttä. Yritimme rakentaa järjestelmä, jota voisi käyttää suhteita ajan. Ihmisiä, jotka rakensivat Internet ei saanut vakaan version identiteetin Tarvitset identiteetti, siinä mielessä, että olet henkilö, tämä on kuka olet Nämä ovat ystäviäsi ja niin edelleen ... kysymys internetissä ei ole Facebook, kysymys Internetissä on puute identiteettiä. "



Kun kysyi Toimittajat onko Google suunniteltu lopulta täyttää Google + muiden tuotteiden kanssa, Schmidt vastasi: "Joo, ja siellä on paljon tulossa", sanomalla, että yrityksen kirjanpitoa ja mainoksia odotetaan, olettaen Google + jatkaa kasvuaan. "Testaamme juttuja ja kun se toimii Panostamme paljon enemmän huomiota", hän sanoi.


Kun painetaan paljastaa kuinka monet ihmiset olivat osa Google + beta hetkellä Schmidt vastasi: "En tiedä mutta se on paljon."


Kuva: Esthr











Ingen kommentarer:

Send en kommentar