lørdag den 9. juli 2011

Avaruussukkula lopullinen matkan hinta sisältyä kierrätystä virtsa otetaan urheilujuomaa, askartelu hilpeä tuotemerkillä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/08/space-shuttles-final-voyage-will-include-recycling-urine-into-s/:


Vain koska avaruussukkula Atlantis on sen viimeinen tehtävä , se ei tarkoita NASAn loppuu viileä kokeiluja . Sen uusin esimerkki? Kiiltävä hopea laukku - tietoisesti innoittamana "stillsuits" Frank Herbert scifi-klassikko, Dune - joka muuttaa astronautti virtsan juotavaksi tarkoitetuksi juomavettä. Se on tehty, sanot? Toki, mutta aikaisemmin tech vetosi sähköä: arvokas kauppatavara kyytiin International Space Station. Forward Osmoosi Bag vaadi ulkopuolella virtalähde nojautuen, arvasit oikein, eteenpäin osmoosi tuottaa puhdasta, suodatettua vettä. Ei vain sitä, mutta tuloksena vesi sekoittuu sokerinen ratkaisu tehdä elektrolyytti sisältävä urheilujuoma. Maassa tämä prosessi kestää neljästä kuuteen tuntiin, mutta Atlantis astronautit testaa sen elinkelpoisuuden avaruudessa loppupuolella tehtävänsä. Saat laajan on-planeetan esittely, katso video tauon jälkeen.

Jatka lukemista Avaruussukkula n viimeistä matkaa tulee sisältyä kierrätystä virtsa otetaan urheilujuomaa, askartelu hilpeä tuotemerkillä


Avaruussukkula lopullinen matkan hinta sisältyä kierrätystä virtsa otetaan urheilujuomaa, askartelu hilpeä tuotemerkillä perin ilmestynyt Engadget Pe, 08 heinäkuu 2011 18:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink DVICE | lähde Wired | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar