lørdag den 9. juli 2011

Viikko Apple: Pirates vs. iTunes Match, vielä enemmän iPhone huhut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_0HEMWTPQJo/week-in-apple-pirates-versus-itunes-match-yet-more-iphone-rumors.ars:


Se oli lyhyt loma viikolla Yhdysvalloissa, mutta olimme silti tasan uuden iPhone ja iPad huhuja. Ars myös kaivettu joitakin oikeudellisia kysymyksiä, jotka saattavat olla mukana iTunes Match ja musiikin piratismi, ja keskustelimme kuinka paljon aikaa iPhonen käyttäjät käyttävät pelaamiseen kuukaudessa. Jos sinun on kiinni, tässä on Roundup:


WSJ: Seuraava iPhone on "ohuempi ja kevyempi" kuin iPhone 4 : lähteet Wall Street Journal väittää, että Applen seuraavan sukupolven iPhone on "ohuempi ja kevyempi" form factor, ja että Apple voisi haluta 25 miljoonaa laitteiden yhdeltä toimittajalta.


Kysy Ars: iTunes Match käyttää Jahtaa musiikkia merirosvot? : paljon ihmisiä, jotka ihmettelevät, jos kirjautumista iTunes Match voisi paljastaa kyseenalainen lähde niiden kopio Village People: n "Cruisin." Onko Apple käyttää iTunes Match lajitella merirosvot pois niiltä, ​​jotka todella maksavat musiikista? Apple ei sano, mutta oikeudelliset asiantuntijat eivät usko ne.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar