lørdag den 9. juli 2011

Twitter Endgame: IPO, shakki, tai Roulette?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fCb0DLlpyg0/:


Toimitus Huom: Vieras avustaja Semil Shah on yrittäjä kiinnostunut digitaalisen median, kuluttajien Internet ja sosiaaliset verkostot. Hänen toimipaikkansa on Palo Altossa ja voit seurata häntä Twitterissä @ semilshah .


Raportit ovat ravistelemalla että Twitter on puhuu korottaa 400.000.000 dollaria, arvostavia yhtiö lähes 8000000000dollari. Näyttää siltä, ​​se oli vain eilen , että Twitter nosti $ 200m Kleiner Perkins . Tuolloin Kleiner sijoitustoiminnan, jotkut oppineet naurahti alla hengitystään, väittäen vanha venture yritys maksoi jopa hinnan voidakseen väittää hieman pääoma sosiaalisissa verkostoissa, joihin ne oli koettu olevan ohi.


Huolimatta, että nauru voi olla John Doerr , hänen yhteistyökumppanit, muut Twitter sijoittajia , ja niiden työntekijöiden että osuus viimeksi nauraa. Sen lisäksi menestystä niche varojen Doerr tiesi tarkalleen veto hän teki, kun hän metsästää alas tähän kauppaan viime joulukuussa. Ostamaan palan Twitter, joku voisi yhdistää pisteitä mahdollisuudesta että Doerr, hänen syvä tuntemus Google , tietää jotain Twitter endgame että sai investointi mehut virtaava. On ollut lukemattomia blogitekstejä yrittää osoittaa, että Googlen pitäisi ostaa Twitter. Samaan aikaan muut teknologian jättiläisten jätettiin roikkumaan ilman minkäänlaista sosiaalista tiedot voisi mieltää Twitter houkuttelevana yrityskaupan kohteeksi myös, heille laajan verkoston ja auttaa kiertämään monet walled-puutarha sivustoja täynnä sosiaalinen, käyttäjien luomaa sisältöä. Voiko yhtiön merkittävistä osakkeenomistajista auttaa luomaan kilpailu Twitter käsitellä erittäin pienillä markkinoilla?


Nimenhuuto Twitter sijoittajien on vaikuttava, täynnä nimiä blue chip venture yritysten ja kuluttajien web kuuluisuuksia, joista monet on rakennettu heidän maineensa pitkälti tämä investointi-ja syystäkin. Noin 400 työntekijää, joista puolet on keskittynyt suunnitteluun ja tuotteen Twitter ei välttämättä tarvitse lähes puoli miljardia dollaria lisärahoitusta pitää käynnissä. Tähän mennessä se on pystynyt varaamaan joitakin tuloja perustuu pitkälti edistänyt Tweet mainosyksikön.


Kuitenkin se on myös hankkimalla yrityksiä auttamaan poistavat kuolleen kulman sen teknologia-ja tuotevalikoimaa, tähän mennessä menoja enemmän kuin 50 miljoonaa dollaria ostoista kuten Fluther , TweetDeck , ja viimeisimpänä BackType . Voisi tehdä niin, että kun yritys jatkaa saada tuote takaisin raiteilleen että sekoitus taloudenhoito sekä uusia yritysostoja järkeä saada tuotteen kannalta vakautta. Tämä näyttää olevan mitä tapahtuu varsinkin jos tuote ohjauksessa C0-perustaja Jack Dorsey , jotka tulivat takaisin, mutta silti on toimitusjohtaja Square , ja entinen Google AdSense guru Satya Patel


Ingen kommentarer:

Send en kommentar