lørdag den 9. juli 2011

Spotify voi käynnistää ensi viikolla Yhdysvalloissa, vihdoin lopettaa murskaus toiveita ja unelmia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/08/spotify-may-launch-next-week-in-us-finally-stop-crushing-hopes/:

Spotify

Kun lukemattomia kiusaa ja Broken Dreams, Spotify vihdoin näyttää noin valmis aloittamaan täällä Yhdysvalloissa. Aiemmin tällä viikolla streaming media palvelun debytoi aloitussivu ja toiveikas yhdysvaltalaisille asiakkaille ja yhtiöllä on sopimukset paikallaan , jotta suoratoisto Universal Music Groupin, Sony Music ja EMI. Mukaan sisäpiiriläisten yhteyttä Wall Street Journal, Euroopan suosituin liittymä musiikkiohjelma lopulta avaa ovensa niille draped punainen, valkoinen ja sininen ensi viikolla. Tietenkään mikään tästä ei ole vahvistettu, ja runsaalla toisten ottaa mahdollisuuden tulla markkinoille, on epäselvää, jos Spotify n Thunder on varastettu ennen kuin se voisi jopa nostaa digitaalisen portit.

Spotify voi käynnistää ensi viikolla Yhdysvalloissa, vihdoin lopettaa murskaus toiveita ja unelmia alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 08 heinäkuu 2011 20:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar