lørdag den 9. juli 2011

Moderni klassikko Limbo saapuu PS3, Steam

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/M1Uv9AR8eIU/modern-classic-limbo-coming-to-ps3-on-july-19-steam-on-august-2.ars:


Limbo on helposti yksi parhaista peleistä tulla ulos Xbox Live Arcade. Olemme puhuneet pelin syvällistä , ja olemme jopa oli keskustelu siitä, mitä päättyen tarkoitti, joiden panosta yhteisöömme . Yksi-of-a-kind vedos annettiin myös pois aikana meidän lastenleikkiä ajaa viime vuonna .


Huono uutinen on, että peli oli yksinoikeus Xbox 360: lle. Hyvä uutinen on, että yksinoikeus on lähes ohi.


"Se on ollut yksi vuosi, kun Limbo käynnistettiin alun perin, ja että vuosi on ollut uskomaton aika tarjoaa jokaiselle Playdead," Playdead perustaja Dino Patti kirjoitti PlayStation Blog . "Olemme saaneet palautetta monet ihmiset ympäri maailmaa, ja se on ollut mahtavaa kuulla kokemuksia ihmisillä on ollut pelin kanssa."


Hän antoi myös virallinen julkaisupäivä PlayStation 3-versio: 19. heinäkuuta Yhdysvalloissa ja heinäkuussa 20 Euroopassa. Muut alueet ilmoitetaan pian. Hän kiusoitteli extra yllätys joukkue jakaminen lähitulevaisuudessa.


Vain jos et ole fani konsolit, peli on myös tulossa Steam 2. elokuuta maailmanlaajuisesti .


Tämä on hämmästyttävä peli, ja olen iloinen, että useammat ihmiset voivat pelata sitä. Olen varma, ihmiset edelleen valittavat, että se ei tule heidän Android-puhelinta tai Linux asennus, mutta silti ... Tämä on aika hyvä.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar