lørdag den 9. juli 2011

Älä Call It PivotPlz: PicPlz Ulosajo vaihteleviksi Media Labs Valmistaa Heidän Seuraava tuote

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/L7l7_BDcTuE/:

Kun Mixed Media Labs nosti 5.000.000 dollaria kierroksella viime marraskuussa, se herätti melkoisesti kulmakarvat. Loppujen lopuksi rahat ovat peräisin Andreessen Horowitz, VC yritys, joka oli tukenut Instagram . Ollakseen oikeudenmukainen, he tukevat Instagram kun se oli vielä nimeltään Burbn - ennen kuin siitä tuli , mitä nyt massiivisesti suosittu mobiili valokuvien jakamiseen app. Silti ei ole epäilystäkään ettei Mixed Media Labsin PicPlz Tuote on suora kilpailija. Ja Andreessen Horowitz puolinen heidän kanssaan, kun taas Instagram löytyy muita sijoittajia .


Mutta kuten Sarah totesi tuolloin , Andreessen n panos ei ollut niin paljon vastaan ​​Instagram, koska se oli vetoa Mixed Media Lab perustaja Dalton Caldwell . Caldwell, joka oli aiemmin perustettu imeem, sanottiin laaja näkemys yrityksen ulkopuolelle valokuvien jakamiseen. PicPlz oli vain ensimmäinen tuote hyödyntää mitä he olivat luomassa. Ja vaikka se on saavuttanut kohtuullista menestystä, se ei ole nähnyt menestys Instagram on suhteessa käyttäjiin . Ja nyt Mixed Media Labs on siirtynyt heidän seuraava tuote, olemme oppineet.


Erityisesti PicPlz on listataan erillisenä yhtiönä, joka hoitaa Ali Aydar , entinen virka-Napster, imeem, ja kyllä, sekatekniikka Labs. Olimme saaneet kuulla viikkoja että PicPlz oltiin asioinut noin mahdollisten käteistä käsittelee niin Mixed Media Labs pyrkinyt keskittymään mitä seuraavaksi. Mutta lopulta he päättivät yksinkertaisesti spin off PicPlz erillisenä yhtiönä säilyttäen joitakin omistukseen.


Saavutettu kommentti, Caldwell vahvisti PicPlz spin-off, mutta laski keskustella paljon kauemmaksi julki jännitystä siitä, mitä hänen tiiminsä työskentelee Next.


Joten mikä on Mixed Media Labs työstää seuraavaksi? Kaikki me tiedämme varmasti, että se on sitoutuva alkuperäisenä tavoitteena laaja idea App tilaa. Erityisesti olemme myös kuulleet, että siellä on vahva panostus liiketoimintamalli päivästä lähtien, toisin kuin PicPlz.


Samalla PicPlz tulee elää palveluna, mutta Caldwell ja loput Mixed Media Labs joukkue ei osallistu enää.


Siirryttävä PicPlz osuu mielenkiintoista aikaa mobiili valokuvien jakamiseen tilaa. Vaikka Instagram edelleen saada käyttäjät nopeasti, muut pelaajat kuten Path ja väri ovat valmistautuneet muita tuotteita. Polku hiljattain käynnistänyt ensimmäisen "yhteinen" - hipster / Dr. Dre mongerrus varten "sivuprojekti" - With . Väri Labs puolestaan ​​sanotaan olevan valmistella kokonaan uuden App jälkeen väri ei saalis tavalla he olivat toivoneet.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar