lørdag den 9. juli 2011

Elektroninen Instant Camera ainakin saa "sähköinen" ja "kamera" osat oikea (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/09/electronic-instant-camera-at-least-gets-the-electronic-and-ca/:


On vaikea kuvitella tämän aikakauden instant sähköisen tyydytyksen, mutta kärsivällisyys käytetään olla hyve, ja istuu edelleen kolme tai niin minuutin aikana taikalaatikko painettu kuva meidän yhdennäköisyyksiä luultavasti ei tunnu aivan niin paljoa urakka. Niklas Roy, joka antoi maailmalle joukon robotti verhot viime vuonna, tarjoaa jopa todennäköisesti mistitled Electronic Instant Camera, takaisku noihin aikoihin, se voi vaatia aiheet istua paikallaan koska se tulostaa niiden mustavalkoinen kuva päälle kuittipaperi. Koska sen vaivaiseen sisäistä tallennustilaa (1KB), kamera voi vain muistaa yhden rivin kerrallaan, polkumyynti Edellinen koska se kaappaa seuraavaksi. Ehkä voit käyttää kuluvaa aikaa saada läpi ammuttiin hieman itsetutkiskeluun - tai voit katsella YouTube-video, jollainen tauon jälkeen.

Jatka lukemista Elektroninen Instant Camera ainakin saa "sähköinen" ja "kamera" osat oikea (video)


Elektroninen Instant Camera ainakin saa "sähköinen" ja "kamera" osat oikea (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 heinäkuu 2011 01:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Niklas Roy | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar