lørdag den 9. juli 2011

Turtle Beach Xbox Chat Adapter saa käytännön hoidon ihailtavan untethers puhelias pelaajat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/08/turtle-beach-xbox-chat-adapter-gets-the-hands-on-treatment-admi/:

Turtle Beach Xbox Chat Adapter

Back at E3, Turtle Beach julkisti wire-kynsistä Xbox 360 Bluetooth Chat Adapter kylkiäisenä sen XP500 kuulokkeet (uudelleen badged PX5 ), mutta ei ollut tilit miten dongle suoritettu. Se on nyt muuttunut ansiosta Joystiq , jotka olet päässyt niiden onnekas rukkaset yhdellä kymmenestä prototyyppejä. Spoiler: He todella nauttivat pikkumies. Äänenlaatu oli kuvailtu olevan "erinomainen" ja laite helposti pariksi kuulokkeet. Ei ole mitään ärsyttävää latauskaapeli tarvitaan joko XBA mehut pois ohjain, mutta vain aika näyttää miten se vaikuttaa akun käyttöikää. Iso oikku kriitikot todettiin, että sen yhden painikkeen, joka toimii mykistys / pariksi ja on / off-kytkin, oli pitkämielinen mukana vahingossa - tietenkään ole ihanteellinen newb trash-puhumisen. Toki, se ei ole täysin saumaton kuten Tritton n virallinen kaivaa, mutta Xbox aficionados olisi varmasti stoked noin pian ottaa vaihtoehtoja ojaan ne chat kaapeleita hyvä.

Turtle Beach Xbox Chat Adapter saa käytännön hoidon ihailtavan untethers puhelias pelaajille alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 08 heinäkuu 2011 21:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Joystiq | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar