lørdag den 9. juli 2011

Verizon työntää uusin Thunderbolt päivitys: ratkaisee reboot kysymyksiä, tappaa ilmainen Mobile Hotspot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/09/verizon-pushes-latest-thunderbolt-update-solves-reboot-issues/:


Älä toimi kuten Verizon ei varoita teitä : varten Thunderbolt omistajat näkevät saatavana ohjelmistopäivitys pop up heidän puhelimensa tänä iltana, he sijoittaa suoraan välillä kiven ja kohoava siirtolohkare. Miksi? Toisaalta Froyo OTA päivitys lupaa nix satunnainen uudestisyntynyt , parantaa datayhteyksiä ja kiinnitä Bluetooth Havintotila ponnahdusikkunoita. Toisaalta se lisää auttamalla ja bloatware (V CAST Music, V CAST Videot ja My Verizon) samalla tappaa himon-arvoinen vapaa Mobile Hotspot ominaisuus. Ei niinku harjoittaja koskaan sanonut sitä olis mitään eroa tullut heinäkuun alussa, mutta se on varmasti kyse poiminta teidän myrkkyä täällä. Jos T-pultti tuntuu olevan hyräillen toimeen ihan hyvin, meidät luultavasti välttää kiusausta päivittää uusimpaan rakentaa. Jos se uudelleenkäynnistystä kun me puhumme, hyvin ... Onnea vetämällä jotka laukaisevat.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Verizon työntää uusin Thunderbolt päivitys: ratkaisee reboot kysymyksiä, tappaa ilmainen Mobile Hotspot alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 heinäkuu 2011 02:04:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Android Poliisi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar