lørdag den 9. juli 2011

Ratkaiseminen Scoble ongelma Sosiaaliset verkostot

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yaoM7kuoWKk/:


Toimittajan huomautus: Vieras kirjailija Rocky Agrawal blogit uudelleensuunnittelu ja Tweets @ rakeshlobster .


Olen vihdoin estetty Robert Scoble Google +. En todellakaan ole mitään vastaan ​​Scoble. Olen melko ihailen häntä todella. Hän on suuri voimavara käynnistyksen paikalle ja hän toimii pirun kovaa. Olen tavannut hänet muutaman kerran ja olen varma, että me tapaamme vielä. Mutta hän oli vain alkaa olla aivan liikaa.


Google + rehu hallitsi häntä. Yritin ottaa puoli-askel ja vain poistaa Scoble minun piireissä. Mutta sitten hän tuli Googlen ikuinen # 1 Suosituksia uuden ystävän.


Olen nähnyt Scoble vaikutus muualla. Kun Scoble liittyi Quora taas takaisin, hänen tulo aiheutti äkillinen muutos Quora käyttäytymistä . Hänen legioonaa seuraajia seurasivat häntä kiinni Quora ja upvoted hänen vastauksia toisten kustannuksella. (Usein tuntui, lukematta vastaus.) Quora vakiokasvoja kosti downvoting hänen vastauksensa, vaikka he olivat hyviä vastauksia.


Tämä on jatkuva ongelma uusia sosiaalisia verkostoja. Silicon Valley julkkikset hallitsevat keskustelua. Läheinen ystävä on Google + Top 100-listalle, en voi kommentoida yksi hänen viestit pitämättä minun ilmoitusta merkkivalo palaa päiväkausia aikaa hänen suuret seuraavat jatkuvasti vastaa viestiin.


Vaikka tämä saattaa luoda hieno kokemus suosittuja ihmisiä Piilaaksossa ja jopa lukijoille Piilaaksossa, se ei tapa rakentaa massamarkkinoille sosiaalinen verkosto.


Vaikka pidän paljon sisältöä en tällä hetkellä nähdä Google +, se on rajoitettu valitus. Se on myös vaarallinen pohjustus vaikutus kuin uudet tulokkaat joko tarkastella keskusteluja ja matkia heitä tai päättää, että tämä ei ole niiden kohtaus. Se on kuin peeking osaksi puolueen ja ymmärtämättä, että ihmiset, jotka eivät sisällä ei ole mitään kuin sinä.


Olen nähnyt tämän tapahtua kerta toisensa kanssa aggressiivisesti ominaisuuksia kuten digg, herkullinen, FriendFeed, Wave, Buzz ja nyt Google +.


En ollut Facebookissa sen hyvin, hyvin alkuvaiheessa. Mutta olisin valmis lyömään vetoa keskustelu ei ollut ensisijaisesti teknologiayrityksiä ja elämää tech avainhenkilöt. Se oli todennäköisesti noin kuuma ihmiset kampuksella, Cambridge baareja ja ravintoloita, kauhea professorit, kehno sää, menestys miehistön joukkue ja kuka koukussa ylös kenen kanssa.


Eräs varhainen kokemuksia mikä ohjaa sosiaalista käyttäytymistä verkossa kun olin töissä AOL. Osa tiimimme oli mennyt Dubliniin tapaamme dev joukkue. Eräänä iltana olimme ja pomoni chugged Guinness. Otin video tästä ja lähetettyjen se epäonnistui AOL Uncut video sivusto. Olen IMED linkki kaverille. Tunnin, melko paljon jokainen meidän joukkueen ympäri maailmaa nähnyt sen.


Tämä tyyppistä sisältöä on paska tonnin mielenkiintoisempaa useimmat ihmiset (minä mukaan lukien) kuin keskustelemaan siitä, tuleeko Google + pitäisi palaavat viesti aina kun joku kommenttia tai onko klikkaamalla +1 painiketta sivustoon on vaikutusta Google +.


Paradoksaalisesti missä määrin rajoitukset Twitter tukahduttaa keskustelu auttoi sen kasvua. Koska todellinen keskustelu on vaikea käyttää Twitter (vs. vain tweeting ulos oma tarina) ei ole odotettavissa, että ihmiset kihloihin sinua siinä. Koska tweets häviävät firehose edelleen vouhottaa, on helpompi jättää ne huomiotta. Tiedän-I've Done sitä.


Tämä vetoaa paljon ihmisiä, jotka ovat popularized Twitter:-lista kuuluisuuksia, tiedotusvälineet, poliitikot ja megabrands. Niiden ensisijainen tarkoitus on Twitter on suhteuttaa oman versionsa tapahtumista. Kyse ei ole keskustellessaan heidän yleisönsä. CNN ei oikeastaan ​​halua puhua. He haluavat puhua y


Ingen kommentarer:

Send en kommentar