lørdag den 9. juli 2011

Nyt voit käyttää LinkedIn pysyä ajan tasalla Kuka Getting Hired (ja potkut)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YMDnHnt9JnI/:

Tänään, LinkedIn kulunut Myspace tulla toiseksi suurin sosiaalinen verkosto Yhdysvalloissa LinkedIn on nähnyt nousun liikenteessä koska se meni yleisölle toukokuussa ja nousi kaikkien aikojen ennätykseen eli 33,9 miljoonaa uniikkia kävijää kesäkuussa.


Hyödyntämällä ammatillista sosiaalisen verkoston jatkuvasta kasvusta, Roger Lee , co-perustaja PaperG , on rakennettu viileä hieman palvelua kutsutaan osuvasti, Job Vaihda Notifier . Kuten olet ehkä jo arvata, Leen palvelun avulla voit seurata ja vastaanottaa ilmoituksia, kun joku LinkedIn yhteystiedot vaihtaa työpaikkaa.


Sinänsä palvelussa käyttäjät voivat pitää silmällä "henkilöitä kiinnostaa", niin käynnistyksen perustajat, johtajat, selvittää kun he eroavat, saa haudutettua, tai ovat acui-palkkasi. Palvelu on myös todennäköisesti hyödyllistä business-to-business käynnistysten ja yritykset, jotka myyvät tuotteitaan muille yrityksille, koska se auttaa heitä löytämään kun niiden liittolaiset ovat edistäneet tai siirtymään päätöksenteon roolit esimerkiksi. Se on myös helppo tapa pysyä ajan tasalla oman ammatillisen verkoston ja onnitella ystävillesi ja kontakteja tarttuma jopa, että työpaikka, jota oli silmäsi.


Lee käyttää LinkedInin API rakentaa sivuston, mutta ei ole sidoksissa LinkedIn millään tavalla, vaikka hän sanoo, että hän on ottanut yhteyttä LinkedIn työntekijät, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksensa sivustolla.


Tietenkään kaikki eivät päivityksiä niiden LinkedIn profiileja heti työpaikan muutosta, varsinkin niille, jotka ovat olleet irti, ja siellä on yleensä jonkin verran viivettä välinen aika työ muutoksen ja sen vastaava päivitetty LinkedIn, mutta se on edelleen nopein tapa selvittää Tietoja yhteystietojesi uran liikkuu.


Käyttäminen sivulla on helppoa, ja Laitteen käyttöönotto on nopeaa: Käyttäjät kirjoita heidän sähköpostiosoitteensa saada ilmoituksia, valitse mikä LinkedIn yhteyksiä he haluavat seurata, ja bada Bing, bada puomi, olet valmis raita.


Vaikka Job Vaihda Notifier vain käynnisti muutama päivä sitten, sivusto on jo seurata yli 300000 profiilit ja lisää uusia Leikkuut profiilien päivittäin. Vaikka Lee ei voinut antaa minulle hyvän erittelyn käyttö Analytics ihan vielä, hän sanoi että sivusto on jo tullut suosittu startups, myynti ja Biz dev johtajat, rekrytoijien ja yllättävää, LinkedIn työntekijää.


Lee sanoi, että hän on jo pyytänyt LinkedIn, jos hän olisi kiinnostunut menossa työn heidän puolestaan, mutta hän ei aio takuita PaperG. ( kävimme läpi PaperG takaisin elokuussa .) Toistaiseksi ilmoitukset ovat saatavilla vain sähköpostitse, mutta riippuen aikaisin palautetta käyttäjiltä ja kysyntää, Lee saattaa lisätä entisestään ilmoituksen kanavat Liikenteen kasvaessa.


Se on hieno työkalu, ja se antaa TechCrunch kirjoittajien toinen tapa pitää silmällä kaikkia teitä ylöspäin liikkuville ammattilaisille siellä, niin saat takaisin töihin. Koska me olla katsomassa.


Update: Näyttää siltä samanlainen palvelu käsiteltiin myös tänään Boston.com että on kuin Job Vaihda Notifier, mutta rekrytoijat. Yhtiö on nimeltään Bullhorn (kuten ohjelmistoja he tekevät), ja ominaisuutta kutsutaan Radar, joka "pyrkii tunnistamaan lahjakkuutta ennen että lahjakkuus on aktiivisesti etsimässä


Ingen kommentarer:

Send en kommentar