søndag den 17. april 2011

HP suunnittelee Veer käynnistää osapuoli Toukokuu 2nd, AT & T tuo kakku webOS 3.0 devs

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/17/hp-planning-veer-launch-party-for-may-2nd-atandt-cuts-webos-3-0-d/:


Meillä ei ole vielä vankka julkaisupäivä HP: n pieni Veer - Meille on kerrottu että se on " tulossa nurkan takana "ja se on täällä" pian "- mutta jos me arvailla, emme halua sanoa, että pikkuruinen webOS 2.2 älypuhelin osuma markkinoille arviolta 2. toukokuuta. Tämä johtuu PreCentral lukija törmäsi mitä näyttää virallisen kutsun "HP Veer Launch Party Event" in Los Angeles, että hyvin päivä, ja se on yleensä melko vaikea käynnistää puhelimen ilman puhelimen käynnistää, jos tiedät mitä me keskiarvo. Silti tämä näyttää business-to-business-tapahtuma, joten emme ympyrä kalenteriin ihan vielä - mutta jos olet jo saanut, että punaisen merkin pois, kannattaa laittaa X yli 12 toukokuu sijaan. Se päivä, että AT & T isännöi webOS 3,0 kehittäjä webcast - mikä voisi olla hyvä osallistua ja sinänsä - mutta on erityisen huomionarvoista, koska HP ei ole ilmoittanut harjoittajien Veer tai SIM-korttipaikka pakkaus HP kosketusalustan vielä.

[Kiitos, Brian L.]

HP suunnittelee Veer käynnistää osapuoli Toukokuu 2nd, AT & T tuo kakku webOS 3.0 devs perin ilmestynyt Engadget Sun, 17 huhtikuu 2011 17:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PreCentral (1) , (2) | lähde Cvent , AT & T | Lähetä | Kommentit

Liikkuva polkupyörää pystyasennossa-mutta en niistä syistä, ajattelimme

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/DTTQrIqFlGM/moving-bikes-stay-uprightbut-not-for-the-reasons-we-thought.ars:


Ilmaisu "kuten pyörällä" käytetään tarkoittamaan jotain, että kun tietää, et koskaan unohda miten. Kuten on käynyt ilmi, polkupyörät tehdä niin helppoa meille. Jos tyypillinen polkupyörä etenee riittävän nopeasti, se tahtoo jäädä pystyyn ja ohjata suorassa linjassa, vaikka ratsastaja ottaa hänen kätensä irti ohjaustanko. Itse voit asettaa polkupyörän liikkuvan ilman ratsastaja ollenkaan, ja se pyrkii pysymään pystyssä ja pyörittele suoraviivaisesti.


Yritykset ymmärtävät tämän säilyvyys on noin lähes niin kauan kuin polkupyöriä on olemassa, ja useimmat ihmiset ovat hyväksyneet selitykset keskittynyt gyroskooppiset voimia ja sijainti ohjaa akselin. Mutta insinööritiimi on nyt rakennettu polkupyörä, joka poistaa nämä molemmat ominaisuudet, mutta silti onnistuu pysymään pystyssä.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Miten sosiaali Tech kupla on erilainen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nMS0M1RBpYY/How-the-Social-Tech-Bubble-Is-Different:

theodp kirjoittaa "Tech kuplia tapahtua, kirjoittaa BW's Ashlee Vance, mutta meillä on yleensä hyötyä innovaatioiden jätti jälkeensä. Mutta tämä yksi - taustalla Verkostoituminen - voisi jättää meidät tyhjin käsin. Math hurahtaa Jeff Hammerbacher tarjoaa hyvän tapaustutkimus. Yksi vuosi pois Harvard, 23-vuotias Hammerbacher saapui Facebook, sai ylevä nimi tutkija ja laittaa töihin analysoida miten ihmiset sosiaalisen verkostoitumisen palvelu. Tulevien kahden vuoden aikana Hammerbacher koottu joukkue, joka on rakennettu uusi luokka analyyttistä teknologiaa, jota käännetään oivalluksia ihmisten suhteita, taipumukset ja toiveet otetaan tarkasti mainonta ja korkeammat myyntihinnat. Mutta jotain gnawed häntä. Hammerbacher katseli ympärilleen Piilaakson yrityksissä kuin omat, Google ja Twitter ja näki ikäisensä tuhlata kykynsä. "huippuosaajat minun sukupolveni on ajatellut, miten ihmiset klikkaa mainoksia," hän sanoo. "Se on perseestä." Silicon Valley historioitsija Christophe Lecuyer samaa mieltä: "On selvää, että uuden toimialan, joka rakentaa noin Internet-mainonnan ja näitä muita palveluita ei luoda, että monia työpaikkoja. Häviäminen valmistuksen ja suunnittelun osaaminen on todella huolestuttavaa."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Samsungin super hoikka Galaxy Tab 10,1 välipaloja noin Honeycomb (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/17/samsungs-super-slender-galaxy-tab-10-1-snacks-on-some-honeycomb/:




Rehellisesti, olimme hieman huolissani siitä, että Samsung rautateiden ohut Galaxy Tab 10,1 oli mockup - tiedätte, kun huomataan miten Sammy koskaan poisteta sitä - mutta nopeasti eteenpäin tänään ja siellä työskentelee mallina Tinhte.vn " s kykenevät aseet. Kyllä, Vietnam sivuston, joka on ollut vuotava herkullisia Apple prototyyppien - puhumattakaan HP kosketusalustan SIM-korttipaikka - löytyy 0,33 tuuman paksuinen liusketta nimettömän Samsung koppi, powered se ylös, ja eteni sukeltaa tahmea, makea sotku Android 3.0 ja iPad 2 vertailuja, että tällainen löytö tarjoaa. Löydät kaiken tämän ja vihainen Linnut videon heti yllä.



[Kiitos, Nate]

Samsungin super hoikka Galaxy Tab 10,1 välipaloja noin Honeycomb (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 17 huhtikuu 2011 15:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde tinhtevideo (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Apple haluaa tallentaa Historia Cloud

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Np1eLoMo3Fw/Apple-Wants-To-Store-Your-History-In-the-Cloud:

bizwriter kirjoittaa "Useimmat Online Backup on noin pitää uusin ja paras versio, mitä sijaitsee laitteen, onko tietokone, tabletti tai älypuhelin. Kolme viime patenttihakemuksista osoittavat, että Apple on super version varmuuskopion sen mielessään. Joku olisi voi mennä sovellus (kuten iTunes tai App Store), löytää mitä materiaalia oli saatavilla edellisellä kerralla, ja takaisin tai kaikki mikä kerran oli siellä ilman tarvetta käyttää erillistä elvytysohjelma. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Weird Science oppii aivan liian paljon ankka siemennesteen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_-8Eq1XT_V0/weird-science-tests-the-antimicrobial-properties-of-duck-semen.ars:


Jos luet tätä, voit tietää STD asema sinisorsia seuraavan kerran rehu ankat: vielä käsittelyssä? Miten voit vastustaa, todella. Tämä oli vastaukseni otsikon paperin : "Seksuaalinen koristeista kuvastaa antibakteerivaikutukseen siemensyöksyn ja sinisorsia." Järkyttävän "huolimatta evoluution vaikutuksia huudahtaa mikrobilääkkeiden" että kirjoittajat huomata, ettei kukaan ollut vaivautunut levittää ankka siemenneste bakteerikasvustoista ennen. Rohkea kansainvälinen yhteistyö (Norja, Saksa ja Yhdysvallat olivat kaikki mukana) on nyt korjattu tähän tilanteeseen ja totesi, että on todellakin korrelaatio antibakteerinen ja erityisen vähän seksuaalista koristeista: Bill väri. Kirkkaampi mies ankka laskuun, enemmän bakteereja tappaa sen siemenneste osoittaa.


Muista, että seuraavan kerran olet puistossa. Koska jos olet koskaan voi saada jotkut näistä kuvista pois aivoihin.


Se lämmitys yksikkö jääkaapin, joka käyttää kaikki valta: Ja valitettavasti se ei ole vitsi. Monet jääkaapit nyt sisäänrakennettu Jääpalakoneet, ja nämä laitteet voivat muodostaa jopa 20 prosenttia jääkaappi energian käyttöä. Mutta suurin osa energiasta itse menee lämmityselementti . Miksi, saatat kysyä, tarvitsetko lämpöelementti tehdä jään? Glad kysyit. Voit tehdä sen hienosti ilman sitä, mutta jää on taipumus tarttua sen muotteihin, lämmitin takaa jään saa päästää varastointi alueella, kun se on jäätynyt.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Hei Kids, paljonko kello on?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZcLdnnbcbgs/:

Array

Valkoinen talo Tiedotteet Trusted Internet ID Plan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nRDltAIlkOI/White-House-Releases-Trusted-Internet-ID-Plan:

vihainen tapiiri kirjoittaa "From Computerworldin artikkelissa:" Yhdysvaltain hallitus koordinoi yksityisen sektorin pyrkimyksiä luoda luotettava tunnistusjärjestelmä Internet, jonka tavoitteena on antaa kuluttajille ja yrityksille useita vaihtoehtoja, joilla varmennetaan henkilöllisyys verkossa mukaan suunnitelman vapauttaa presidentin Barack Obaman hallinto. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Evolve Three's Maestro C tabletti on kääntyvä kehys seistä ja näyttö suojaavat näppäimistö (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/17/evolve-threes-maestro-c-tablet-has-a-swiveling-bezel-stand-and/:




Evolve kolme tavoitetta luoda maailman monipuolisin kosketusnäyttö tabletit näyttää menevän sujuvasti toistaiseksi - ensimmäinen boutique Australian porukka esitteli triple-käynnistystä Maestro , ja nyt se sai Oak Trail liuskekivi matkalla joidenkin kiehtovimpia laitteisto. Katsos, ei ainoastaan ​​tätä Maestro C on 1.5GHz Intel Atom Z670 sisällä, 2GB DDR2 muistia ja useimmat kaikki kelloja ja pillejä voit odottaa netbook PC, se sai myös kehys, joka fyysisesti pyörii - muuttumassa paksu kickstand ja altistaa satamien samanaikaisesti - ja irrotettava langaton näppäimistö, joka kaksinkertaistaa kuin kova kuori suojana koko 10,1 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö. Mukana on myös 32GB "high performance" SSD, valinnainen 3G-yhteydet, stereokaiuttimista ja jälleen kerran, kolme käyttöjärjestelmää valita käynnistyksen yhteydessä. Ainoat asiat pitää meitä ostamasta meidän tavanomaista kaksi yksikköä on pysytellyt huoli, että muut kenkä ei ole vielä pudottaa ... puhumattakaan lähtöhinta 729 dollaria, sans valinnainen näppäimistö.

Evolve Three's Maestro C tabletti on kääntyvä kehys seistä ja näyttö suojaavat näppäimistö (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 17 huhtikuu 2011 14:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde NetbookNews | Lähetä | Kommentit

9V paristo aivoihin voi parantaa Gaming

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3Nv5DBarkmg/A-9V-Battery-To-Your-Brain-Can-Improve-Your-Gaming:

autospa kirjoittaa ja kiehtova tarina löytyy Nature noin suoraan sähköstimulaatiovaikutukset vaikutuksesta aivoihin. Soveltamalla alhainen sähkövirran eri puolille aivojen kautta sijoitettujen elektrodien päänahan, University of New Mexico tutkijat väittävät dokumentoitu joitakin merkittäviä muutoksia aivojen toimintaa, jotka vaihtelevat osa aivoja kohteena. Pelaajat, toteavat: eräässä kokeessa, jossa vapaaehtoiset kirjattiin pelatessaan video sota peli ", jotka saavat 2 milliampeeria, päänahan (noin viisi sadasosaa määrästä piirtänyt 100 watin hehkulamppu) oli kaksi kertaa niin paljon parantaminen pelin jälkeen lyhyessä koulutuksen saaneiden kahdeskymmenesosan määrä nykyisestä. " Ajatus vaikuttaa aivojen sähköinen stimulointi ei ole uusi, mutta paristokäyttöiset, ei-invasiivisia lajike luonnollisesti johtaa jotkut ihmiset pitävät liikkuvan omia.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Radio-ohjaus auto toimii sooda voi renkaat, Doc Brown hyväksyy (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/17/radio-control-car-runs-on-soda-can-rings-doc-brown-approves-vi/:




Monet tuleva insinööri innostui Back to the Future : n Dr. Emmett "Doc" Brown, eikä vain siksi, että hän osoitti, että hoitamaton eccentrics voisi todella muuttaa maailmaa. Ei, hän on myös ollut edelläkävijä Mr. Fusion, kahvinkeitin / kylmä fuusioreaktorin, joka osoittautui roskaa energiaa . Ja vaikka emme vieläkään ole kylmä fuusio ja aika matkustaa tulla todellisuutta, tänään me olemme kaikki yhden askeleen lähempänä jäte-autoihin. Pari Espanjan insinöörit ovat hiljattain paljastettiin dAlH2Orean (mitä he tekivät siellä?), R / C auto joka toimii alumiini. Pudottamalla muutaman sooda voi välilehtiä säiliö natriumhydroksidin tuottaa tarpeeksi vetyä vallan pieni kaahari 40 minuuttia - lähes 20mph. Hit video yllä nähdäksesi sen toiminnassa, sekä päivittäinen auttaa sekä Chemical Brothers. Sisustus.

Radio-ohjaus auto toimii sooda voi renkaat, Doc Brown hyväksyy (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 17 huhtikuu 2011 13:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde dAlH2Orean | Lähetä | Kommentit

Nikon D5100 Kit osumia hyllyille jo Best Buy 900 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/17/nikon-d5100-kit-hits-shelves-early-at-best-buy/:

Nikon D5100 Kit saatavilla bestbuy

Innolla odottaa noin kääntyvä näyttö toimia tulevasta Nikon D5100 ? No ystäväni, olet vain onnekas, koska sanoi kamera on juuri osuma hyllyiltä Best Buy muutaman päivän alussa. Keskitasoa DSLR-sarja on nyt jaossa joko verkossa tai tallentaa 900 dollaria, mutta odotamme Nikon toimitukset alkavat kehon ainoat vaihtoehdot pian - Amazon ja Adorama ovat jo ryhtyneet ennakkotilauksia 800 dollaria. Valitettavasti näyttää siltä, ​​että mukana ME-1 ulkoinen mikrofoni ei täällä vasta alkuperäisen 21 huhtikuu käynnistää (tai niin toivottavasti), mutta emme varmasti kaikki Nikonians on hienosti ilman sitä neljän seuraavan päivän aikana. Nyt mennä check out your paikallinen Best Buy napata yksi näistä swivelicious kamerat.


Nikon D5100 Kit osumia hyllyille jo Best Buy 900 dollaria perin ilmestynyt Engadget Sun, 17 huhtikuu 2011 11:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Best Buy | Lähetä | Kommentit

Kysy Slashdot: Where Is Universal Ele Navigation Set?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D07UssQKuPE/Ask-Slashdot-Where-Is-the-Universal-Gesture-Navigation-Set:

dstates kirjoittaa "Koska enimmäkseen onnellinen uusi iPad omistaja, rakastan ottaa paljon apps, mutta minulla on kysyä, missä on perusjoukko eleitä navigointi? Nipistä ja avoin tarkoittaa lähinnä zoomaus sisään ja ulos, mutta joskus koskettamalla avoin, joskus napauta. Joskus oikea pyyhkäisy on palannut, som kertaa on Takaisin-painike, joskus täytyy vain mennä kotiin ja siirtyä takaisin alas. ... Tulee mieleen alkuaikojen graafisia jolloin jokainen hakemus oli oma menu asettaa eri huippu-valikot ja eri sijoittamisesta eri toimintoihin. teki elämän kaaos käyttäjille. Olemme olleet siellä, tehneet sen, ja eleet ovat paljon pahempia. Ainakin valikossa oli painettu tag voisit lukea. Eleet ovat kaikki magian kädenpuristuksia kunnes tunnet heidät. Tuntuu tabletti yhteisö ei olisi pitänyt oppia arvo johdonmukaisuus uudestaan. " Mitä eleitä haluaisit nähdä tehdään standardin touch-pohjaisten käyttöliittymien?


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Fly or Die: HP TouchSmart All-In-One-PC ja BusinessWeek iPad App

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BKAh1cvUBZ0/:

Array

Mitä tapahtui ilmastopakolaista?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RxfFowVZdIE/What-Happened-To-the-Climate-Refugees:

Attila Dimedici kirjoittaa "Vuonna 2005 YK totesi että vuoteen 2010 mennessä olisi 50 miljoonaa ilmasto turvakotien. He jopa tarjosivat kartta jossa he tulevat. Kuitenkin koska alkuperäinen tarina on lähetetty YK on ottanut alas sivulla. Ne ilmeisesti don 't tiedä Googlen välimuistista. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.