søndag den 17. april 2011

Kohler Numi 6400 dollaria high-tech-wc tekee suurimman likaisen työn puolestasi (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/16/kohlers-numi-6-400-high-tech-toilet-does-most-of-the-dirty-wor/:


Olemme nähneet joitakin melko hienoja tölkkien meidän aikanamme, mutta ehkä kuitenkin niin jujuttaneet ulos kuin Kohler viimeistään 6400 dollaria John. Numi ei lähes kaiken sinulle, lukuun ottamatta tavaraa että hyvin, vain sinä voit tehdä. Katse jonkinlainen mieltymys repäisytölkki jäteastia, Numi mukana toimitetaan itse avaamaan ja sulkemaan kannen joten sinun ei tarvitse koskettaa istuimen, itsepuhdistuva bidet säädettävät säätimet lämpötila ja paine, lämmitys elementit Pidä varpaat ja Tush paahteinen, valaistu paneeli yöllä tapaamisesta, sisäänrakennettu kaiutin, joka liitetään kauko-telakointiaseman jotta vain sinä tiedät tarkalleen mitä olet tekemässä siellä, ja raikastamiseen elementti, joka imee ilmaa kulho läpi hiilisuodatin. Tietenkin, ei ole kytketty laite olisi täydellinen ilman kosketusnäyttöä, ja Numi ole poikkeus, se on kosketusnäyttö kaukana, että voit asettaa määritystesi. Nyt se mitä me kutsumme posliini valtaistuimelle. Tutustu naurettavan ylellisen promo video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Kohler Numi 6400 dollaria high-tech-wc tekee suurimman likaisen työn puolestasi (video)


Kohler Numi 6400 dollaria high-tech-wc tekee suurimman likaisen työn puolestasi (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 huhtikuu 2011 17:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink NY Times | lähde Kohler | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar